מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מהצל - דחוף הילדה לא יורדת ממנימאיה29/01/2009
ביתי בת שנה וחצי , אתמול הלכנו לטייל בשמש , תוך כדי הטיול הילדה הבחינה בצל על המדרכה היא התחילה לבכות ולצרוח ולהסתובב סביב עצמה ניסתי להסביר לה שזה הצל שלה והראתי לה שאפשר לשחק עםם זה , בקיצור כל מה שניסתי לא עוזר הילדה לא יורדת לי מהידיים ולא מוכנה ללכת ולדרוך על הריצפה , אתמול כל היום מרגע שהיא ראתה את זה היא לא יורדת מהמיטה והיא לא מוכנה שאני יעזוב אותה , ניסתי ללכת למטבח והיא התחילה לצרוח קראתי לה היא רצתה לבוא ונרתעה כל פעם מחדש , נתתי לה לבכות ולא ניגשתי אליה בתקווה שהיא תלך ולא תפחד אך זה לא עזר היא בכתה עד שממש כבר פחדתי שהיא תתעלף... אני כבר לא יודעת מה לעשות בבקשה עיזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צל
זהורית אסולין שמחון31/01/2009ביתך חווה את הצל כדמות ממשית שרודפת אחריה ועל כן הספר רציונלי אינו מספק ומרגיע. (חישבי על דברים שמפחידים אותך באימה גדולה האם הסבר רציונלי מרגיע אותו) על כן צריך להעניק לה בטחון כך שאת שם איתה עוזרת לה ומלווה אותה ברגעי הפחד את שתחוש בטוחה. נסי לשחק איתה משחקי צל שונים (עם מנורת לילה למשל צורות של צל שנוצרות מידיים). אפשר לגזור צורות שהיא אוהבת מדפים (פרח, פרפר( להדביק לשיפודים ולעשות תיאטרות של צלליות. כך דרך המשחק היא תנסה להתיידד עם הצל של אחרים ולאט לאט גם עם שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)