פחד מהצל - דחוף הילדה לא יורדת ממני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מהצל - דחוף הילדה לא יורדת ממני
    מאיה
    29/01/2009

ביתי בת שנה וחצי , אתמול הלכנו לטייל בשמש , תוך כדי הטיול הילדה הבחינה בצל על המדרכה היא התחילה לבכות ולצרוח ולהסתובב סביב עצמה ניסתי להסביר לה שזה הצל שלה והראתי לה שאפשר לשחק עםם זה , בקיצור כל מה שניסתי לא עוזר הילדה לא יורדת לי מהידיים ולא מוכנה ללכת ולדרוך על הריצפה , אתמול כל היום מרגע שהיא ראתה את זה היא לא יורדת מהמיטה והיא לא מוכנה שאני יעזוב אותה , ניסתי ללכת למטבח והיא התחילה לצרוח קראתי לה היא רצתה לבוא ונרתעה כל פעם מחדש , נתתי לה לבכות ולא ניגשתי אליה בתקווה שהיא תלך ולא תפחד אך זה לא עזר היא בכתה עד שממש כבר פחדתי שהיא תתעלף... אני כבר לא יודעת מה לעשות בבקשה עיזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צל

זהורית אסולין שמחון
    31/01/2009

ביתך חווה את הצל כדמות ממשית שרודפת אחריה ועל כן הספר רציונלי אינו מספק ומרגיע. (חישבי על דברים שמפחידים אותך באימה גדולה האם הסבר רציונלי מרגיע אותו) על כן צריך להעניק לה בטחון כך שאת שם איתה עוזרת לה ומלווה אותה ברגעי הפחד את שתחוש בטוחה. נסי לשחק איתה משחקי צל שונים (עם מנורת לילה למשל צורות של צל שנוצרות מידיים). אפשר לגזור צורות שהיא אוהבת מדפים (פרח, פרפר( להדביק לשיפודים ולעשות תיאטרות של צלליות. כך דרך המשחק היא תנסה להתיידד עם הצל של אחרים ולאט לאט גם עם שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו