התחלה של תהליך פירוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התחלה של תהליך פירוד
    יפעת
    01/02/2009

שלום רב, אני ובעלי בתחילת ו נשל הליך פירוד,הפירוד נעשה לא על רקע של מריבות וחיכוכים והמצב בבית מצוין.גם הפירדה כרגע היא בבחינה של מצב ועדיין לא סופית יש לנו תאומות בנות 5 שכרגע לרא חשות בכלום והשאלות שלי הן: 1. האם לערב אותן כבר בשלב הזה? 2. אם לספר להן ,אז איך לספר להן 3. האם פירוד יכול להשאיר בהן צלקת לאורך שנים 4. האם כדאי לי להתייעץ עם פסיכולוג ילדים בכל התהליך כדי למזער את הנזק 5. כמו שאמרתי בבית המצב נסבל אז האם כדאי לחכות עוד כמה שנים כדי שהבנות יגדלו ואז יהיה להן קל יותר או קשה יותר? יש לי הרבה שאלות היות ואני רוצה לעשות הכל על הצעד הטוב ביותר תודה מראש על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלה של תהליך פירוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלה של תהליך פירוד

ד''ר שירי שדה שרביט
    01/02/2009

יפעת שלום,
    זה משמעותי וחשוב מאוד עבור ילדותייך, שאת פנויה לבדוק את טובתן, גם כשאת שרויה בתהליך אישי לא קל ומורכב מאוד.
    עירוב הילדות בתהליכים ביניכם תלוי בשאלה האם שני ההורים ממשיכים לגור יחד בבית לעת עתה, או שאחד מכם עוזב, אפילו זמנית. במידה ומישהו עוזב, חשוב שתקבעו הסדרי ראייה קבועים (גם אם זמניים) ואז חשוב לדבר עם הילדות ולהסביר להן מה קורה.
    אני ממליצה מאוד להתייעץ עם פסיכולוג כחלק מהתהליך, אפשר בנפרד או ביחד, על-מנת להבין את סיבות הפרידה ולמזער את ההשפעה על הילדות. בכל מקרה, אחד המשתנים החשובים ביותר המשפיעים על ההתסגלות של בנותיכן, הוא התיאום ההורי והיחסים התקינים בין שניכם, וייעוץ יוכל לסייע גם בכך.
    בהצלחה!
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו