צפיה באתרי פורנו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צפיה באתרי פורנו
    רוי
    02/02/2009

בני בן ה 11 וחצי ילד עם לקויות למידה אך עם לב זהב, ללא הפרעות התנהגותיות, מאוד פעיל בשעות אחה"צ, הבעיההיחידה שבדר"כ מטרידה היא חוסר האמביציה ואי הכנת שעורי הבית, לאחרונה תפסתי אותו פעמיים מתבונן באתרי פורנו באינטרנט,למרות שאחרי הפעם הראשונה טען שזו טעות ואז קרה מקרה נוסף, לטענתו אין לו הסבר מדוע עושה זאת שאל אותי מתי מסתיים גיל ההתבגרות, ניהלנו שיחה בנושא אך מעבר לחסימת האתר האם זה יכול לקרות בגיל הזה? האם אני אמורה לרוץ מיד לאיש מקצוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפיה באתרי פורנו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפיה באתרי פורנו

ד''ר שירי שדה שרביט
    02/02/2009

רוי שלום,
    איני רואה קשר ישיר בין לקויות הלמידה לבין הצפיה באתרי פורנו.
    הסקרנות של ילדים היא טבעית, וכשהאינטרנט נגיש, הם חשופים לתכנים שאינם תואמים לגילם. ילדים לא תמיד מצליחים להציב לעצמם גבולות, ולפיכך חשוב מאוד שתבצעו חסימה של אפשרות הגלישה באתרים של מבוגרים. לא תוכלו להסתמך על יכולת השליטה העצמית של בנכם, שכן ילדים בגילו לא מצופים לווסת את עצמם באופן מוחלט. לגבי השאלה של הילד, היא לא לחלוטין ברורה לי. ייתכן שהוא מתחיל להיות מודע לשינויים הגופניים וההורמונליים ולתחילת ההתפתחות המינית שלו ושל בני ובנות גילו. לכן חשוב שמבוגר קרוב (אבא/אח גדול) ישוחח עמו על מין ועל התפתחות מינית, ושתספקו לו חומר קריאה מתאים לגילו, כמו ספר בנושא בנים-בנות.
    לגבי לקויות הלמידה, לא ציינת האם הן מטופלות בהוראה מתקנת. שיעורי הבית הם מטלה מאוד קשה עבור ילדים שסובלים מלקויות למידה, וכדאי לבדוק איך ניתן להתגייס לעזרתו מבחינת המשאבים בבית, ובאיזו מידה בביה"ס באים לקראתו.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו