טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
יש לי ילד בגיל 8 בכיתה ב , בשנה האחרונה יש לו בעיות התנהגות בבית הספר ובבית אשר גורמות למצב של חוסר סבלנות מצד המורים , ומצדינו ההורים ,הבעיות הם הפרעות בשינה בלילות ,חוסר סבלנות בבית הספר ,והפרעה לתלמדים ואלימות שלא הייתה הפעם מצידו,לגבי לימודים הוא נחשב תלמיד מוביל בכיתתו ואפילו עבר את בחינת המחוננים בבית ספרו,אבקש עזרה ביעוץ להמשך דרכו .
בתודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאור בעיות התנהגות יכולות לנבוע מסיבות שונות. מאחר ואתם מציינים כי יש החמרה בשנה האחרונה וכי קשייו באים לידי ביטוי גם בבית הספר וגם בבית ופוגעים בתפקודו החברתי אני ממליצה לפנות ליטיפול אצל פסיכולוג ילדים על מנת לבצע בירור מלא של התמונה ולהבין טוב יותר את הגורמים לקשייו ולטפל בתהאם. במקביל אני ממליצה לכם לפנות לפסיכולוגית בית הספר על מנת שהיא תוכל לייעץ לכם ולמחנכת והמורים של ילדכם כיצד לעזור לו להירגע ולתת מענה לבעיות ההתנהגות שלו במסגרת בית הספר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד