הפרעות התנהגות לילד בגיל 8

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרעות התנהגות לילד בגיל 8
    ליאור
    04/02/2009

שלום יש לי ילד בגיל 8 בכיתה ב , בשנה האחרונה יש לו בעיות התנהגות בבית הספר ובבית אשר גורמות למצב של חוסר סבלנות מצד המורים , ומצדינו ההורים ,הבעיות הם הפרעות בשינה בלילות ,חוסר סבלנות בבית הספר ,והפרעה לתלמדים ואלימות שלא הייתה הפעם מצידו,לגבי לימודים הוא נחשב תלמיד מוביל בכיתתו ואפילו עבר את בחינת המחוננים בבית ספרו,אבקש עזרה ביעוץ להמשך דרכו . בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות

מיכל לופו-שדה
    04/02/2009

שלום ליאור
    בעיות התנהגות יכולות לנבוע מסיבות שונות. מאחר ואתם מציינים כי יש החמרה בשנה האחרונה וכי קשייו באים לידי ביטוי גם בבית הספר וגם בבית ופוגעים בתפקודו החברתי אני ממליצה לפנות ליטיפול אצל פסיכולוג ילדים על מנת לבצע בירור מלא של התמונה ולהבין טוב יותר את הגורמים לקשייו ולטפל בתהאם. במקביל אני ממליצה לכם לפנות לפסיכולוגית בית הספר על מנת שהיא תוכל לייעץ לכם ולמחנכת והמורים של ילדכם כיצד לעזור לו להירגע ולתת מענה לבעיות ההתנהגות שלו במסגרת בית הספר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו