מתן שתן תכוף- בעיה התנהגותית?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתן שתן תכוף- בעיה התנהגותית?
    ורד
    04/02/2009

שלום רב הפניתי שאלה בקשר לצורך של ביתי ללכת לשירותים לעיתים תכופות אולם טרם נענתי .אנא ברצוני לדעת האם יש אפשרות כי זוהי בעיה התנהגותית וכיצד עליי לטפל בה.אודה על התייחסות.ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לילדה שלי אותה בעיה

דורית
    12/02/2009

ורד היקרה גם לי אותה הבעייה , הילדה שלי באותו גיל של ילדתך ואני ממש מיואשת מהמצב
    אנא הודיעי לי מה אמרו לך לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתן שתן תכוף

זהורית אסולין שמחון
    14/02/2009

לורד עניתי על תשובתך ב- 6/2 אני מעתיקה שוב את התשובה ואם זו תעורר שאלות נוספות אשנח לענות.

לורד שלום

ראשית סליחה על חוסר המענה. ייתכן שהדבר קרה לא במקרה כיוון שבאמת לא ברור פה התפר בין הרפואי לנפשי. אם הרופא שלל סיבות רפואיות לתופעה מדוע שלח אותך לרופא ילדים ולא אצל פסיכולוג. שנית האם כל פעם שהיא הולכת לשירותים היא באמת מטילה את מימיה או רק יושבת שם. אני חושבת שגם זו שאלה שחשוב להבין. עם איזה רופא בדקתם את התופעה - אורולוג? . חסרה אינפורמציה כדי שאוכל להתייחס להבטים הרגשיים של התופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו