הרטבה והתלכלכות בילד בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרטבה והתלכלכות בילד בן 6
    מילי
    05/02/2009

בני כמעט בן 6, מפספס פיפי וקקי ביום (בלילה עם חיתול), קקי הצליח תקופה מסוימת לא לפספס, פיפי מעט מאד. היינו בטיפול במרפאת הרטבה, באמצעות פעמונית, אך הילד לא שיתף פעולה, לא רוצה לעשות את תרגילי ההתאפקות (כשעשה - זה מאד עזר). אני חושבת שיש לזה הסבר פסיכולוגי, חלק בגלל התגובה הגרועה שלי - כעס, חשבתי ללכת לפסיכולוג, אך אני לא יודעת לאיזה פסיכולוג צריך - התפתחותי? מתמחה בבעיה? איך מוצאים? אולי צריך ללכת למכון להתפתחות הילד? טיפול משפחתי? אני עומדת ללדת את הילדה השלישית בחודש הקרוב, נראה לי שזה מאד יקשה, אבל אני מיואשת ומתוסכלת ומפחדת שימנעו ממנו לעלות לכיתה א ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה והתלכלכות בילד בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בצרכים

זהורית אסולין שמחון
    06/02/2009

אם נשללו סיבות רופאיות לתופעה עלייך לפנות לפסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מילי
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבה

דידי
    08/02/2009

היי מילי,מנסיון !!! ביתי היתה מרטיבה כל לילה עד גיל שבע. לעולם לא צעקנו עלייה וזה חשוב לדעתי. ביררנו אצל הרופאים,עשינו בדיקות והכל היה תקין אני לא הסכמתי לפעמונית או ספריי לאף והחלטתי שזה יעבור לבד. יש טבלה של גשם ושמש שבועית,כאשר יש פיספוס מסמנים שהיה בגשם וכאשר קמים יבשים זה שמש. אציין שאת חייבת להראות לה שאת לא כועסת או מאוכזבת שהיא מפספסת ,לאהוב ולחבק , אצלי אחריי 7 שנים שכל לילה לפחות 2 פיספוסים תוך 4 ימים הילדה לא הרטיבה יותר.כמובן שכל יום שהיא קמה יבשה קונים פרס קטן אך לא עושים מזה סיפור גדול.בהצלחה אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מילי
    08/02/2009

הבעיה שאצלו ההרטבה היא ביום, ובשבועיים האחרונים הוא עושה כל יום קקי בתחתונים מצאנו פסיכולוגית, מקווה שזה יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מצאת פתרון?

מאירה
    05/07/2010

בס"ד. שלום מילי. בני בן 6. ילד פיקח ומקסים אשר מרטיב ביום ולאחרונה החלה לו גם בריחת צואה. אשמח לדעת כיצד התקדמו הדברים איתכם והאם נמצא פתרון. תודה רבה, מאירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו