אח זקוק לעצות.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח זקוק לעצות.
    יגאל
    05/02/2009

אני אומנם לא הורה. יש עניון מסוים שמציק לי. אני בן 22 וגר עם אמא שלי ובעלה ואחותי (מצד האמא ) . האחות בת 7. היחסים ביני לבין בעלה של אמא מאוד מתוחים ועכורים(אני עוזב את הבית עוד מעט) . ובעלה של אמא נוטה לזרוק לעברי הערות מעליבות,וכל הזמן להזכיר שאני עושה דברים "באופן לא נכון" אוכל לא נכון, שותה לא נכון. ועוד דברים כאלה ואחרים שנמשכים כבר שנים . מה שקורה שהאחות חשופה לזה , ובשנה האחרונה התחילה להעתיק את התנהגותו ולחזור על אותם דברים שהיא שומעת שהוא אומר כלפי . היא עושה את זה ולא מבינה מה היא עושה (זה ברור היא ילדה) וכשניסתיט להסביר לה שזה לא מוצא חן בעיני הדבר גורר לבכי ולצעקות מצדה. אני מעונין שאחותי תגדל ליחסים טובים איתי (יש לנו הבדל של 15 שנה) . זה ממש מעצבן אותי ואיני יודע כיצד לנהוג כדי לתקן את זה. (כשניסתי להסביר לאמא את המצב היא לא הבינה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח זקוק לעצות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי אחים

זהורית אסולין שמחון
    06/02/2009

ליגאל שלום
    אני חושבת שהחלטתך לעזוב את הבית עשויה לסייע רבות בשינוי, כיוון שאתה כבר תסתכל על הדברים אחרת וגם אחותך שבנתיים תחוש בחסרונך, תתגעגע, ותזכר גם בצדדים החיוביים שלך. אם עדיין תחוש כך גם לאחר העזיבה כתוב בשנית ואנסה לחשוב על דרכים נוספות לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו