מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אח זקוק לעצות.יגאל05/02/2009
אני אומנם לא הורה. יש עניון מסוים שמציק לי. אני בן 22 וגר עם אמא שלי ובעלה ואחותי (מצד האמא ) . האחות בת 7. היחסים ביני לבין בעלה של אמא מאוד מתוחים ועכורים(אני עוזב את הבית עוד מעט) . ובעלה של אמא נוטה לזרוק לעברי הערות מעליבות,וכל הזמן להזכיר שאני עושה דברים "באופן לא נכון" אוכל לא נכון, שותה לא נכון. ועוד דברים כאלה ואחרים שנמשכים כבר שנים . מה שקורה שהאחות חשופה לזה , ובשנה האחרונה התחילה להעתיק את התנהגותו ולחזור על אותם דברים שהיא שומעת שהוא אומר כלפי . היא עושה את זה ולא מבינה מה היא עושה (זה ברור היא ילדה) וכשניסתיט להסביר לה שזה לא מוצא חן בעיני הדבר גורר לבכי ולצעקות מצדה. אני מעונין שאחותי תגדל ליחסים טובים איתי (יש לנו הבדל של 15 שנה) . זה ממש מעצבן אותי ואיני יודע כיצד לנהוג כדי לתקן את זה. (כשניסתי להסביר לאמא את המצב היא לא הבינה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי אחים
זהורית אסולין שמחון06/02/2009ליגאל שלום
אני חושבת שהחלטתך לעזוב את הבית עשויה לסייע רבות בשינוי, כיוון שאתה כבר תסתכל על הדברים אחרת וגם אחותך שבנתיים תחוש בחסרונך, תתגעגע, ותזכר גם בצדדים החיוביים שלך. אם עדיין תחוש כך גם לאחר העזיבה כתוב בשנית ואנסה לחשוב על דרכים נוספות לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)