בעיות בהרדמה ושינה - בן שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בהרדמה ושינה - בן שנתיים
    חגית
    05/02/2009

שלום, אני בת 31 ויש לי בן בן שנתיים עוד מעט (במרץ), הנקתי אותו עד גיל שנה מה שגרם לכך שהוא יהיה קשור בעיקר אלי. מאז השנה הראשונה אני תמיד הרדמתי אותו בשנת הלילה בגלל שהנקתי אותו בעצם. עד היום הוא נרדם אך ורק איתי ולא עם אף אחד אחר (כולל לא בעלי). בתקופה האחרונה הנושא הנ"ל מקשה עלי מאוד, גם כשיש לי איזשהן תכניות בערב שאינן כוללות את בעלי אני חייבת קודם כל להרדימו ורק אז לצאת - דבר שמעקב את יציאתי מהבית ובדרך כלל גורם לחוסר סבלנות מצידי. בהרבה מקרים אני ממש "מקנא" בבעלי שכשהוא צריך לצאת מהבית אף פעם אין לו את הדאגות הללו... כמו כן אני מתכננת הריון מספר 2 ויודעת שהנושא הנ"ל יפריע לי מאוד בהמשך ובעיקר בתקופת ההריון... אני מאוד רוצה לעשות שינוי אך איני יודעת איך הכי נכון לעשות את השינוי - כלומר רוצה מאוד להגיע למצב שבעלי גם כן מרדים אותו או לחילופין והכי טוב לדעתי שהוא יירדם בכוחות עצמו... ניסינו פעם את שיטת ה- 5 דקות וההרם הורד אך קשה לי מאוד לשמוע אותו בוכה ונכנס להיסטריה וזה לא הלך... והיום הוא כבר יותר גדול ואפילו עבר בחודש האחרון ממיטת תינוק למיטת נוער. אודה לקבלת המלצה איך אפשר לבצע שינוי הדרגתי שלא יפגע בו או בי אך ייתן תוצאה טובה גם אם ייקח קצת זמן... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

זהורית אסולין שמחון
    06/02/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=255 id=link]הפרעות שינה תינוקות, הפרעות שינה ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו