תינוקת חדשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת חדשה
    שרה
    08/02/2009

שלום, אני אמא לתאומים (בן ובת) בני שלוש ו3 חודשים, לפני כשבועיים ילדתי תינוקת. הילדים הבוגרים חווים משבר מאז הלידה, בייחוד ביתי אשר מאוד קשורה אליי...היא לא מוכנה שאף אחד יתקרב אליה חוץ ממני, כל היום היא רק בוכה ומייללת על כל דבר קטן והיא איננה שמחה כתמיד. ברור שזה טבעי , אך למרות אני כל יום אוספת אותם מהגן ללא התינוקת ומבלה איתם לבד כל יום ומשתדלת לתת להם כמה שיותר יחס ולהיחות סובלנית, עדיין הבת שלי ממשיכה ליילל ללא הפסקה על כל שטות הכי קטנה. שאלתי היא איך נכון להגיב ? ניסיתי חום ואהבה, דיבורים ןאפילו אסרטיביות, אך לצערי כלום לא עוזר... הבן שלי לעומתה מגיב בצורה שונה, יש לו התפרצויות זעם המכוונות אליי בעיקר ומלוות בביטויים כמו "פיכסה" אני אזרוק אותך לפח" וכד'... גם כאן נשאלת השאלה איך נכון להגיב? אודה לקבלת תשובה מפורטת... שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרה

ד''ר דוד וילנסקי
    23/02/2009

התגובות הן צפויות אמנם זה לא עושה את זה קל יותר להתמודד איתן. קודם כל חשוב שתהיה לך מספיק עזרה בבית כדי שבאמת תוכלי לבלות עם התאומים לבד כפי שאת עושה. לבת הייתי מנסה כן להענות ל דרישות שלה לתקופה ובנוסף לשים במילים את ההרגשה שלה שכנראה כשיש תינוק חדש בבית שלעפים מתגעגים לימים הטובים שהיא היתה תינוקת בידיים של אמא. לבן גם חייתי מנסה לשים במילים את ההרגשה שלו שהוא כועס על אמא אולי בגלל שהיא נעלמה לו לכמה ימים ועכשיו לא תמיד פנויה לו מתי שהוא רוצה בגלל התינוקת החדשה. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו