פחדים בגיל 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים בגיל 10
    סידני
    09/02/2009

לבני הבכור בן ה 10 יש פחדים בעיקר בערבים. משיחה איתו הפחד הוא מגנבים שיכנסו הביתה. למרות שדיברנו והסברתי לו שהכל סגור, יש בלילה אזעקה, אנחנו איתו (מעולם לא נשאר בערב בלי מבוגר בבית) זה לא עוזר. לוקח לו זמן להירדם בגלל זה במיטה, לאחרונה לא מוכן להתקלח לבד באמבטיה רוצה שאקלח את האחיות הקטנות (אבל זה לא מתאים כי הוא ערום והאחיות מסתכלות). במשך היום מעדיף גם לא להישאר לבד (גם ככה זה כמעט ולא קורה וגם אם כן לכל היותר לשעה) אבל כשאין ברירה הוא עושה זאת, אחרי חצי שעה אני כבר מקבלת טלפון מימנו לעדכן איפה אני... ) ראוי לציין, כי בבי"ס אין בעיות, הוא תלמיד מצויין (גם חברתית אין בעיה). מה כדאי לעשות ? אגב, לאחות בת ה6 גם התחילו פחדים אבל זה נראה לי נורמלי לגיל. וכדי שלא ידבקו לי זה מזה מהפחדים, לכל אחד מהם יש לי "קוד" אחר שמימנו אני מבינה את הנושא כי פחדתי שהם סתם יתחילו לחקות אחד את השני בעיקר הקטנים מהבכור. אשמח לשמוע דעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים בגיל 10

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסידני

ד''ר דוד וילנסקי
    15/02/2009

נראה לי שכדאי לפנות ליעוץ מקצועי בענין. טיפול על ידי ביופידבק ו./או טיפול קוגנטיבי/התנהגותי יכולים להיות מועילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו