הרשמה לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרשמה לגן
    רונית
    09/02/2009

שלום , רציתי להתייעץ : בתי בת 4 כיום שנה ראשונה בגן עירייה טרום טרום חובה ממלכתי דתי של העירייה. הבת חברותית ומלאה בחברות מהגן. כיום אני צריכה להעביר אותה לגן של תתח חובה וחובה והתלבטותי כזאת: האם להעביר את הילדה לגן ממלכתי דתי אשר כל הגן הנוכחי עובר אליו? אומנם הוא מתחת לבתי אך הפחד שלי שההשפעה של הדת תהייה גדולה יותר על הילדה כשהיא גדלה באום אני מבית חילוני. כמו"כ בגן דתי ההכנה לכיתה א' היא פחותה משאר הגנים ההתמקדות יותר על הדת.או לחילופין להעביר אותה לגן "רגיל" עם ילדים חדשים (פרט לחברה טובה אחת שאני רושמת איתה) אך הגן ללא דת כמו"כ אינני יודעת מי תהייה הגננת כיוון שהגננת הנוכחית פורשת. אבקש מאוד מה דעתכם נכון לילדה? תודה רבה רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרשמה לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה גן מתאים יותר

נעמה סבג שמש
    10/02/2009

רונית היי,

ההתלבטות בנושא הגן היא ברורה.
    לעניות דעתי, חשוב לדעת מי הגננת, עד כמה היא טובה ועד כמה המסגרת ותכניה תואמים לערכים אותם תרצי להקנות לבתך.

רוב הילדים בעיר עוברים לגן חובה כאשר במעונות היו במקומות פרטיים, לכן אין צורך להפוך זאת לשיקול העיקרי.

בהצלחה בבחירה,

נעמה- יועצת ומנחת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו