מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנה ו 5 חודשיםסיגל12/02/2009
ביתי ילדה פעילה מאוד מטפסת על כל דבר אפשרי כסאות ומשם לשולחן בקיצר כל הזמן צריך שהיא תהייה בזוית העין שלנו, כבר תקופה ששמנו לב על העקשנות שלה שכל דבר צריך להיות איך שהיא רוצה היא נלחמת על כל דבר אם יש משהו בידה והיא לא מעוניינת בו היא פשוט זורקת לאחרונה היו לנו מקרים לא פשוטים איתה כמו התקף זעם לדוגמא מקרה שקרה אתמול היא מבקשת מים אני נותנת לה את הבקבוק שותה לגימה וזורקת ומבקשת שוב מים אחרי כמה פעמים שהיא זורקת את הבקבוק פשוט לא הסכמתי לתת לה והיא נכנסה להתקף בכי וצרחות שהיה מאוד קשה להרגיע אותה ככל שהתנגדתי לה ככה היא יותר בכתה וצרחה אחרי 10 דקות של היסטריה פשוט חיבקתי אותה חזק נתתי לה נשיקות והיא התחילה להירגע קרה יום לפני עוד סיפור שהיר רוצה ביצה והיא לא אוהבת אז לא הכנתי לה נכנסה להתקף בכי לא הסכימה שנחליף לה בגדים הכל בבכי והיסטריה בעלי לקח אותה סיבוב לא נרגעה החזיר אותה אחרי 5 דקות שהיא בוכה נאלצתי להכין לה ביצה שהיא תשחק איתה כי היא לא אוכלת בצים רק שתירגע מה עושים? הענין מתחיל ממש להפחיד אותי מה אני צריכה לעשות מזה יכול להעיד ? היא ילדה פיקחית וחכמה מאוד וילדה מאוד חמה שמחבקת ומנשקת וגם אנחנו מרעיפים אהבה אך המקרים האלה ממש מדאיגים אותנו עקשנות כזאת מזה יכול להעיד אודה לכם על עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצבת גבולות
נעמה סבג שמש12/02/2009סיגל שלום,
נושא הסמכות ההורית הוא מאד חשוב. זה נכון שמדובר בפעוטה, ואני מבינה שאת מנסה להציב לה גבולות, אך הדרך שאת עושה זאת אינה נכונה.
הצבת הגבולות צריכה להיות ברורה וחד משמעית, כבר בפעם השנייה שאת אומרת את הלא.
אם הילדה צורחת, אין זה סותר שתרימי, תחבקי, תנשקי. זה לא פוגע באיסור שהצבת, עליו אסור לך לוותר.
הנושא הזה מאד מורכב, הייתי מציעה לך ללכת ליעוץ כבר בשלב הזה כדי לקבל כלים נכונים להתמודדות בעבור השנים הבאות.
את יודעת שיש להציב גבולות, אך אינך עושה זאת באופן נכון. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)