בתי- בת שנתיים ושלושה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי- בת שנתיים ושלושה חודשים
    ענבל
    12/02/2009

לנעמה סבג שלום רב:- בתי בת שנתיים ושלושה חודשים היא מיום לידתה לא עזבתי אותה לרגע אחד ,אבל לפני שלושה שבועות הכנסתי אותה למסגרת קט-גן אצלנו במתנ"ס בישוב והיא עד עכשיו מסרבת את הרעיון בבוקר שאני משאירה אותה בגן היא בוכה כל הזמן ומבקשת אותי, או היא רוצה שתהיה כל הזמן עם המורה ואסור למורה שתעזוב אותה או תשים לב לילד אחר, אני לפני שבעה חודשים ילדתי את אחיה ובתקופה הזאת היא מאוד מקנה בו, היא כבר מיום ראשון לא שולחת אותה לגן כי שהיא מתעוררת בבוקר מתחילה לבכות הרבה ומסרבת ללבוש את הבגדים שלה אבל במשך היום היא מתחילה לגיד לי שמחר יש גן ובשעות השינה היא אומרת לי מחר יש גן שהיא רוצה ללכת אבל ברגע שהיא יודעת שזה אמיתי היא מתחילה לבכות .אנא עזרו לי ותתנו לי שיטה שהיא תסכים ללכת לקט -גן בלי שהדבר יפריע לה נפשית ,כי היא חייבת בחודש ספטמבר ללכת לגן מטעם משרד חינוך ואז תהיה בעייה גדולה אם היא עכשיו לא תשתלב בקט -גן ותתרגל. (הערה :- אני מודאגת מן העניין הזה כי אני בחודש מרץ ממשיכה בלימודים שלי האקדאמיים . מיאר נולדה אחרי 4 שנים של נישואין והיא זכתה להמון אהבה וחיבוק ממנו ההורים וגם המשפחה. התפתחות של מיאר מאוד טובה והיא מאוד חכמה.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענבל

נעמה סבג שמש
    12/02/2009

ענבל שלום,

כמו שאת מתארת, לא נפרדתן כלל. ברור שהפרידה הראשונה תהיה קשה אם מדובר במסגרת גדולה ולא מוכרת.
    כדאי שקודם כל תיפרדי ממנה, אצל סבתא או בייביסיטר או כל דמות נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו