טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני פרודה מהז עשרה חודשים וכיום בני בן שנה וחודש,הסדרי הראיה של האב מורחבים מאוד בשל מרחק של שעה נסיעה הוא מטרטר אותו 2-3 בשבוע למשך כל היום .עכשיו הוא גם מבקש לינה והעוס כבר המליצה על לינה.אני לא רגועה שהוא שם והאב בכלל לא נימצא איתו,הוא עובד בשעות האלו ושם את התינוק אצל הוריו.
בפגישה משותפת איתו והעוס הסברתי שאני לא נגד הסדרי הראיה ושאין לי בעיה שיבוא כל יום אחהצ אבל שבאמת יהיה איתו אבל מוקדם מדי ללינה.ביקשתי שיהיה כמו שנהוג בכל הסדרי הראיה פעמיים בשבוע אחהצ וכל שבת שניה.הבעיה שרק הילד נפגע מכל העניין מפסיד פעמים בשבבוע גן ובנוסף מבלה יותר בכבישם מאשר עם האב וכל זה טירטור.
מה עליי לעשות ?למי אפשר לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציעה לך לשוחח עם הגרוש שלך ולהציע לו ששניכם תפנו לגישור לפתור את סוגיית הסדרי הראיייה באופן שטוב יותר לילדכם ולשניכם. נראה שבכל זאת השהות עם בנו חשובה לו ואפשר להיות יצירתיים ולחשוב על כל מיני רעיונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד