הליכי גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הליכי גירושין
    שרית
    13/02/2009

אני פרודה מהז עשרה חודשים וכיום בני בן שנה וחודש,הסדרי הראיה של האב מורחבים מאוד בשל מרחק של שעה נסיעה הוא מטרטר אותו 2-3 בשבוע למשך כל היום .עכשיו הוא גם מבקש לינה והעוס כבר המליצה על לינה.אני לא רגועה שהוא שם והאב בכלל לא נימצא איתו,הוא עובד בשעות האלו ושם את התינוק אצל הוריו. בפגישה משותפת איתו והעוס הסברתי שאני לא נגד הסדרי הראיה ושאין לי בעיה שיבוא כל יום אחהצ אבל שבאמת יהיה איתו אבל מוקדם מדי ללינה.ביקשתי שיהיה כמו שנהוג בכל הסדרי הראיה פעמיים בשבוע אחהצ וכל שבת שניה.הבעיה שרק הילד נפגע מכל העניין מפסיד פעמים בשבבוע גן ובנוסף מבלה יותר בכבישם מאשר עם האב וכל זה טירטור. מה עליי לעשות ?למי אפשר לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכי גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכי גירושין

זהורית אסולין שמחון
    14/02/2009

אני מציעה לך לשוחח עם הגרוש שלך ולהציע לו ששניכם תפנו לגישור לפתור את סוגיית הסדרי הראיייה באופן שטוב יותר לילדכם ולשניכם. נראה שבכל זאת השהות עם בנו חשובה לו ואפשר להיות יצירתיים ולחשוב על כל מיני רעיונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו