ילדה בת 5 עם בעיות שער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5 עם בעיות שער
    שרונה אוחיון
    13/02/2009

שמי שרונה נשואה עם 2 בנות הראשונה בת 5 והשניה בת 19 חודש בעייתי היא עם הילדה בת ה5 בתקופה האחרונה אני משתגעת מהדברים שהילדה הזאת מעוללת לעצמה אני אתן רקע משפחתי לפני עזבנו בשנה האחרונה את הארץ עקב בעיות כלכליות והחלטה של בעלי לנסות בחו"ל בעלי נסע חודש לפננו ואנחנו הצטרפנו אחריו הבנות נכנסו למסגרות דתיות יהודיות ואנו מתחילים לבנות את עתידנו אני כרגע בבית מרצון עד להתאקלמות הבנות במסגרות (מתחילת בספטמבר האחרון) בזמן האחרון אני שמה לך לקבוצות של שערות מתגלגלות בבית ושמתי לב גם במיטה של ביתי בת ה5 הדבר רק מחמיר היא תולשת לעצמה את שערות רואשה ניסיתי לדבר איתה על הנושא אך נתקלתי בסירוב שאלתי אם היא מעוניינת להסתפר קצר ונענתי בסירוב אני לא יודעת איך להתקרב לילדה ומה לעשות בנושא שמתי לב לעוד משהו היא פוצעת את האוזניים שלה מאחור היא מגרדת את העור עד לקבלת אגזימה עם דם ומוגלה גם את ההתנהגות הזאת אני לא מבינה ולא יודעת למי לפנות אשמח לקבל את עצתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 5 עם בעיות שער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלישת שערות

זהורית אסולין שמחון
    14/02/2009

תלישת שערות וגירוד עד זוב דם הינם רמזים לעיתים למתח וחרדה רגשית על כן אני מציעה לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו