ילדה בת 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 7
    ורד
    14/02/2009

לבת שלי בבית הספר הראו סרט על "איך תינוקות באים לעולם". היא חזרה מבית הספר וסיפרה לנו על כל התהליך בפרטי פרטים. הסבירו להם שזה תהליך שהוא "נעים". אבל מאותו יום היא כל הזמן חוזרת על השאלות ואומרת שהיא לא רוצה "שיכניסו לה בולבול לפות","לא רוצה לעשות תינוקות","האם אין דרך אחרת לעשות תינוקות". יחד עם זה היא אומרת לאח שלה, שזה לא מגעיל, אמרו להם שזה "נעים". מה אני יכולה להסביר לה? האם זה בסדר שבכיתה ב' מראים להם את הדברים האלו? איך להגיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חינוך מיני

ד''ר שירי שדה שרביט
    16/02/2009

ורד שלום,
    חשוב שתדגישי בפני בתך את העובדה שרק מבוגרים מביאים ילדים לעולם, ורק כשאנשים מבוגרים, הם מרגישים שהדברים שהוצגו בפניה בסרט הם נעימים. כדאי שתבדקי מה גרם לה למצוקה סביב התכנים של החינוך המיני. נראה לי שבתך מוטרדת בעיקר מיכולת השליטה שלה בסיטואציה, והיא חוששת שמא יעשו לה משהו לא נעים נגד רצונה. זו הזדמנות להסביר לילדתך על הגוף שלה שברשותה, ועל ההכרח לסרב למגע שאינו נעים לה (גם עם חברות או קרובי משפחה, ואפשר להרחיב זאת גם לחיבוקים, צביטות או נישוקים מאנשים שונים).
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו