התפתחות הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התפתחות הילד
    דין
    15/02/2009

הי, בני בן שנתיים+4 חודשים, הוא ילד נבון, חייכן וחברותי. הגננת ציינה (ואני רואה זאת גם בבית) אינו אוהב לשחק בפאזלים ובמשחקי קופסא (להתאים לדוגמא מספר לתמונה וכד'), היא ציינה שזה בעייתי...שהוא מאוד אוהב לגו ובניית מגדלים וכמובן להשתובב בחצר...אני לא מבינה מדוע זה בעייתי? הילד מאוד נבון ומעדיף משחקים אחרים. אני באופן אישי בבית מגוונת לו את כל המשחקים אך בגיל הזה לדעתי אינני יכולה להכריח אותו לעשות פאזל אם מעדיף לבנות מגדל מלגו? הייתי שמחה לשמוע דעה ועד כמה זה קריטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות הילד

ד''ר שירי שדה שרביט
    16/02/2009

דין שלום
    כמובן שלא ניתן לייעץ לך באופן מפורש לגבי בנך דרך האינטרנט. חשוב שתבדקי עם הגננת למה התכוונה בדבריה - האם היא מרמזת על נטייה לפעלתנות מרובה מצד הילד? במידה והוא מסוגל לעסוק במשך זמן בבניית מגדלים ובפעילויות אחרות, אזי הפאזלים יחכו לתקופה אחרת. יש לילדים דרכים שונות להתפתחות והעדפות שונות, ועלינו לכבד זאת.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו