טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, בני בן שנתיים+4 חודשים, הוא ילד נבון, חייכן וחברותי. הגננת ציינה (ואני רואה זאת גם בבית) אינו אוהב לשחק בפאזלים ובמשחקי קופסא (להתאים לדוגמא מספר לתמונה וכד'), היא ציינה שזה בעייתי...שהוא מאוד אוהב לגו ובניית מגדלים וכמובן להשתובב בחצר...אני לא מבינה מדוע זה בעייתי? הילד מאוד נבון ומעדיף משחקים אחרים. אני באופן אישי בבית מגוונת לו את כל המשחקים אך בגיל הזה לדעתי אינני יכולה להכריח אותו לעשות פאזל אם מעדיף לבנות מגדל מלגו?
הייתי שמחה לשמוע דעה ועד כמה זה קריטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דין שלום כמובן שלא ניתן לייעץ לך באופן מפורש לגבי בנך דרך האינטרנט. חשוב שתבדקי עם הגננת למה התכוונה בדבריה - האם היא מרמזת על נטייה לפעלתנות מרובה מצד הילד? במידה והוא מסוגל לעסוק במשך זמן בבניית מגדלים ובפעילויות אחרות, אזי הפאזלים יחכו לתקופה אחרת. יש לילדים דרכים שונות להתפתחות והעדפות שונות, ועלינו לכבד זאת. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד