בת להורים גרושים מהיותה בת 3 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת להורים גרושים מהיותה בת 3 חודשים
    שלי
    15/02/2009

שלום ותודה רבה מראש על העזרה, אתחיל במס' עובדות: לגרוש שלי 2 בנים מנישואיו הראשונים 9 ו15. מאז היותה של בתי היחידה מנישואים ראשונים אלה כבת 3 חודשים אני ואביה החלנו בגירושין ביזמתי. בתחילה הוא הפך נקמני ומנוכר ולא ראה אותה עד היותה כבת 8-10 חודשים. הוא ראה אותנו לפרקים-בכל תקופה באינטסיביות רבה-הכל מיוזמתו-כולל הניתוקים. מאז היותה כבת שנה ושבעה חודשים עד שנתיים ימים הוא לא פגש אותנו כלל!!! בין שנה ושבעה חודשים לשנה ועשרה חודשים הוא שוחח עימה מס' פעמים,באיזשהו שלב ניתק כששמע את קולה אומר לו: אבא וכו'... הילדה ינקה עד גיל שנה וחצי, אמרה מאמא בגיל 5 חודשים, הלכה בביטחון רב בעשרה חודשים וכו'... לפניי שבועיים כאמור הוא פגש בנו לראשונה לאחר 5 חודשים-התנהג למופת במשחקייה-כתמיד אוירה לבבית מצידי וכו'. לאחר מס' פעמים שביקשתי באמצעות מסרון בפלא שייתקשר אלינו לבקשתה-הוא לא התקשר. בשבוע שעבר היא חלתה מאוד כך שביטלתי את המפגש. שאלתי היא: האם להמשיך להפגש איתו, על אף שלאחר מכן הוא נוהג כלפיה באלימות רגשית בהתעלמות מקיומה או להמשיך בלית ברירה-תוך ריכוז "מנת אבא" במפגש שבועי אחד-שזה מה שהוא "מתקצב לנו"? ייאמר שהיא מאוד רוצה בקרבתו-לא שוכחת את שמו!וקוראת לבובת הרופא שלה בשמו ואבא.? תודה,תודה מראש על העזרה,שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלי

ד''ר שירי שדה שרביט
    16/02/2009

שלי שלום,
    הקשר התקין בינך ובין הגרוש שלך הוא קריטי עבור מעורבותו בחייה של בתך.
    חשוב שתנסי לשמור עמו על יחסים רגועים ויציבים ככל שניתן, ואף להיעזר בגישור. לא ציינת האם יש ביניכם הסכם ראייה או סידורי משמורת. לבתך גם אמא וגם אבא, וחשוב שתעשי כל שביכולתך על מנת שהיא תוכל ליהנות מכל אחד מכם.
    הדברים שציינת יצרו בי את הרושם, שמא את והגרוש שלך משתמשים בילדה להפעלת לחץ זה על זו, ולהיפך. לפיכך כדאי מאוד שתשתדלו לשמור על קשר ענייני ולהסדיר את הנושאים שביניכם באופן שלא יערב את הילד. כדאי לנסות ליזום מפגש עמו, על מנת ליישר את ההדורים ביניכם ולשוחח על מעורבותו בחייה של הילדה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו