מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שנה-לא ישן בלילהצחית01/08/2007
שלום רב,
בני השני הוא בן שנה(יש לו אח בן 6).בשעה 20:00 הבחור הולך לישון.הלילות איתו הם פשוט קטסטרופה! כל שעה +- הוא מתעורר בבכי היסטרי.אני מרימה אותו,קצת שותה מים ונרדם שוב.אוכל הוא מבקש באיזשהו שלב בלילה וגומר 180 CC בקבוק.כל ההתעוררויות האלו הורסות אותי,היות אני קמה לעבודה ב 05:30.ביומיים האחרונים הבנתי שיש לו שן שממש חתכה לו את הבשר,מרחתי לו משחת אנדנט,ויום למחרת(לאחר שהשן בקעה)הוא ישן כמעט לילה רצוף. מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
שרון באומל01/08/2007שלום צחית
גיל שנה הוא גיל אידיאלי ללמד את בנך להירדם ולישון באופן עצמאי. לכן, אם זו לא רק השן (ובמקרה זה ותרי לו....) אני ממליצה ללמוד את אחת השיטות: או שיטת החמש דק' של ד"ר פרבר, אותה יש בתרגום עברי בספרו של אבי שדה "לישון כמו תינוק". זוהי שיטה מהירה ויעילה עם בני הגיל הזה, אולם דורשת שלושה ארבעה לילות מורטי עצבים בהם בכי התינוק יכול לקרוע את הלב....אז לבעלי לב חזק. השיטה השנייה היא "הרם הורד" של הלוחשת לתינוקות. שיטה יעילה גם כן. תלוי בילד. השיטה השלישית היא של אליזבת פנטלי בספרה "לישון בלי לבכות": שיטה שלוקחת זמן, אבל יותר ידידותית להורים שאינם מסוגלים לשמוע את בנם בוכה ולא לגשת אליו.
בהצלחה
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)