להרים אותי.... לא קיבלתי תגובה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להרים אותי.... לא קיבלתי תגובה!!!
    חגית
    16/02/2009

שלום, שמי חגית אני בת 31, בעלי בן 33 ויש לנו בן שמו פלג והוא כמעט בן שנתיים (במרץ), בתקופה האחרונה (מס' חודשים) בכל פעם שיוצאים מהבית לטייל הוא לא רוצה לשבת בעגלה - ברור לי לגמרי ומקובל עלי, אך הוא גם לא רוצה ללכת... הוא הולך מספר דקות ואז מגיש את ידיו ומבקש להרים אותו... הדבר חוזר על עצמו בכל יציאה מהבית ובכל מצב... נושא זה מקשה עלי מאוד מאחר ובכל פעם שאני רוצה לצאת לטייל איתו אני חושבת פעמיים מאחר והנושא הנ"ל מתיש ומעייף... הוא כבר כבד... מאחר ובתקופה האחרונ ה בעלי ואני מתכננים הריון מס' 2 אני רוצה לבקש המלצתכם אך להפסיק להרים אותו בכל יציאה מהבית, חשוב להבין שאני מנסה בכל דרך להסב את תשומת ליבו למשהו אחר, זה מחזיק מעמד למספר דקות ושוב חוזר ללהרים אותו... ואם לא מרימים אותו הוא בוכה ונשכב על הרצפה... אני שונאת את הסצינות האלה ותמיד אמרתי שהילד שלי לא יעשה לי סצינות כאלה.... מה כדאי לעשות? והאם זה יעבור לו??? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי על ההודעה. ראית?

נעמה סבג שמש
    17/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי... המון המון תודה!!!

חגית
    18/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו