עושה דווקא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עושה דווקא
    הילי
    16/02/2009

שלום בני בן שנתיים ושלושה חודשים הוא ילד חכם ושובב. לאחרונה יש לו תופעה של דריכה בכוונה על אוכל של אנשים לדוגמא היינו בארוע שהילדים האחרים ישבו על הריצפה חילקו שם עוגות וילד אחד הניח את העוגה על הריצפה ובני בלי בושה ראה את העוגה ופשוט דרך באכזריות על העוגה זה כבר קרה במקום אחר עם פיצה התנצלתי מיד והלכתי לקנות פיצה אחרת ועליו מאוד כעסתי והרחקתי אותו הסברתי לו שלא מתנהגים כך יותר מאוחר בערב שאלתי אותו אם הוא התנהג יפה והוא מצידו טען שכן אז הזכרתי לו שלא דורכים על אוכל של אחרים והוא תיקן אותי ואמר לי שהוא דרך על עוגה, כלומר הוא ידע מה הוא עושה. בכלל הוא שובב ועושה הרבה דברים בכוונה כמו להכניס בכוונה דברים קטנים לפה ולחכות לתגובה עם חיוך על הפנים או כאשר אנחנו מגיעים לגן לאיזה שהיא פעילות עם ההורים הוא מתחיל לעשות דווקא ולהתנהג לא יפה הגננת טוענת שהוא נהפך להיות ילד שונה לחלוטין מרגע שאנחנו מופיעים מה עושים ????????? יש לציין שהוא עדיין ילד יחיד אני זקוקה לעצה דחופה איך אנחנו אמורים לנהוג????????????? תודה מראש הילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עושה דווקא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות

נעמה סבג שמש
    17/02/2009

הילי שלום,

משתמע מדברייך שקיימת בעיה של הצבת גבולות בעבור בנך.
    אם הילד "מרשה לעצמו" להתנהג בצורה כזו רק לידכם, הדבר אומר שאינכם אסרטיבים מספיק ביחס לנושא.
    דיבורים הם חשובים, אך אינם מספקים.
    הוא צריך לדעת שכשדבר כזה קורה, עוזבים את המקום וחוזרים הביתה. אם זה בבית, ניתן להשתמש בשיטת הרגיעה בחדר, יחד איתו, שיטה שמאד מועילה.

חשוב שתבחרו אסטרטגיה כלשהי ותהיו עקביים,

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תודה על התגובה

הילי
    18/02/2009

אבל לילד שלי לא אכפת אם נלך הביתה או נשאר ניסיתי את זה הרבה פעמים ולא הפריע לו שהלכנו הביתה להפך הוא בעצמו לפעמים מבקש זאת ולא תמיד אני יכולה או רוצה ללכת הביתה , את יודעת אם זה ארוע משפחתי או מקום שאני רוצה או צריכה להיות אני לא רק מדברת איתו אני מרחיקה אותו מהמקום ומראה לו שאני כועסת עליו דבר שהוא לא אוהב בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו