מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא לנערה המוגדרת בסיכוןSomeone18/02/2009
שלום. בתי בת 13.5. מהשנה שעברה החלה לחזור מאד מאוחר ולהסתובב בחברה מאד בעייתית. כשנעלתי דלת איימה לקפוץ מהחלון. חוזרת בשתיים, בארבע לפנות בוקר. לאחרונה דורשת כסף בצורה תוקפנית. מצד אחד דורשת שנעבור לעיר אחרת כי היא רוצה התחלה חדשה וחייבת להתרחק ממה שיצרה לעצמה כאן (לא משתפת בפרטים. אין לי מושג, רק ניחושים). מצד שני לא מגלה שום מאמץ להשתנות ולשנות. והחשש הוא שגם בעיר אחרת הכל יחזור. מאד הייתי רוצה להחזיר את הגלגל לאחור ולקבל את בתי בחזרה. כרגע זה נראה בלתי אפשרי. אני שוקלת העברתה לפנימייה. אולי שם תקבל גבולות ומסגרת. כמו כל אם, אני מעדיפה שתשאר בבית ועצם המחשבה על שליחתה לפנימייה קשה לי. אבל אולי זה לטובתה. אודה לך אם תוכלי לכוון אותי ולו במעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ההתבגרות
נעמה סבג שמש18/02/2009גיל זה ידוע כרצוף במכשולים וקשיים, אך כמו שזה נשמע ממך, עברנו את גבול הנורמה.
אני מקווה שאת לא מאיימת עליה בשליחה לפנימיה כי כך רק תרחיקי אותה יותר.
כמו כן, לא הייתי מציעה לך זאת כפתרון. בסה"כ ההשגחה עליה רק תקטן. זה עבודה של ההורים.
ילד שמועד לפורענות ימעד עוד יותר כשהוא רחוק מהבית.
הגישה שלכם צריכה לצאת מנק' האינטליגנציה הרגשית.
נושא מורכב. הייתי פונה לליווי ותמיכה של יועץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)