אמא לנערה המוגדרת בסיכון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא לנערה המוגדרת בסיכון
    Someone
    18/02/2009

שלום. בתי בת 13.5. מהשנה שעברה החלה לחזור מאד מאוחר ולהסתובב בחברה מאד בעייתית. כשנעלתי דלת איימה לקפוץ מהחלון. חוזרת בשתיים, בארבע לפנות בוקר. לאחרונה דורשת כסף בצורה תוקפנית. מצד אחד דורשת שנעבור לעיר אחרת כי היא רוצה התחלה חדשה וחייבת להתרחק ממה שיצרה לעצמה כאן (לא משתפת בפרטים. אין לי מושג, רק ניחושים). מצד שני לא מגלה שום מאמץ להשתנות ולשנות. והחשש הוא שגם בעיר אחרת הכל יחזור. מאד הייתי רוצה להחזיר את הגלגל לאחור ולקבל את בתי בחזרה. כרגע זה נראה בלתי אפשרי. אני שוקלת העברתה לפנימייה. אולי שם תקבל גבולות ומסגרת. כמו כל אם, אני מעדיפה שתשאר בבית ועצם המחשבה על שליחתה לפנימייה קשה לי. אבל אולי זה לטובתה. אודה לך אם תוכלי לכוון אותי ולו במעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא לנערה המוגדרת בסיכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות

נעמה סבג שמש
    18/02/2009

גיל זה ידוע כרצוף במכשולים וקשיים, אך כמו שזה נשמע ממך, עברנו את גבול הנורמה.

אני מקווה שאת לא מאיימת עליה בשליחה לפנימיה כי כך רק תרחיקי אותה יותר.

כמו כן, לא הייתי מציעה לך זאת כפתרון. בסה"כ ההשגחה עליה רק תקטן. זה עבודה של ההורים.

ילד שמועד לפורענות ימעד עוד יותר כשהוא רחוק מהבית.

הגישה שלכם צריכה לצאת מנק' האינטליגנציה הרגשית.

נושא מורכב. הייתי פונה לליווי ותמיכה של יועץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו