"האפרוח שהלך לחפש אם אחרת"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• "האפרוח שהלך לחפש אם אחרת"
    גילה
    19/02/2009

בתי בת ה-11 כל הזמן מותחת את עצביי. אני מכינה לה אוכל לבית הספר והיא לא לוקחת את האוכל ואח"כ מתקשרת אליי לספר לי שהיא רעבה ושאני אביא לה את האוכל. אני לוקחת אותה באוטו לבית הספר אוטוטו מגיעה כבר לבית הספר (המרחק הוא כ- 15 דקות מהבית לבית הספר ברכב) והיא מודיעה לי שהיא לא עשתה מערכת ושאחזור הביתה כדי שהיא תכין את המערכת. היא כל הזמן משווה אותי לאמהות אחרות ואומרת לי שאני לא "רצה" מספיק. אז היום ביקשתי ממנה לקרוא את הספר ה"אפרוח שהלך לחפש אם אחרת" וללמוד את מוסר ההשכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא להחלפה

זהורית אסולין שמחון
    20/02/2009

לגילה אני שומעת את הקושי בתאורך, אך האם יש שאלה מסויימת שמעסיקה אותך. או שפשוט מצאת את הפורום כמקום מתאים לפרוק בו את העומס הרגשי שילדינו מפגישים אותנו בגידולם, אם כך כל הכבוד בהחלט זהו מקום ראוי לכך ואני מקווה שהורים נוספים יגיבו לדברייך ויעזור לך להרגיש שאצל כל ילד כמעט הדשא של השכן ירוק יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו