טיסה לחו"ל בלי התינוקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל בלי התינוקת
    ליאת
    19/02/2009

שלום רב, ביתי בת 9 חודשים וקיבלתי כעת הצעה ממקום עבודתי לטוס לחו"ל לתקופה של 10 ימים. איני יודעת כיצד להיענות להצעה, בעיקר משום שמצד אחד זו הזדמנות חד פעמית עבורי אך מצד שני אני אמא לתינוקת קטנטנה. יש לציין כי הילדה אצל מטפלת מהבוקר עד לשעות אחה"צ ובמידה ואטוס תישאר עם האבא אשר מעורב מאוד בגידולה ולעיתים קרובות נשאר לטפל בה לבד בהיעדרי בעקבות העבודה. כלומר- 2 דמויות יישארו קבועות בתקופה שאיעדר. אשמח לחוו"ד מקצועית, לרבות ההתייחסות לחרדת נטישה בגיל זה ולהשלכותיה, אם יש, על גיל מאוחר, קשר עם האימא וסוג ההתקשרות. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה לחו"ל בלי התינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל

זהורית אסולין שמחון
    20/02/2009

את שואלת אותי שאלה קשה מאד כיוון שאין לה תשובה חד משמעית. בוודאי שיש לזה השלכה שאת עוזבת ל- 10 ימים וביננו נראה לי שטוב שיש השלכה לכך כי אז זה אומר שאת משמעותית לביתך והיא תרגיש בחסרונך. את עושה כל שביכולתך לעשות מרפדת אותה בתקופה זו באנשים שמלכתחילה מאד נוכחים בחייה ואהובים ומשמעותיים. אם את מחליטה לנסוע הכיני את הנשארים ואותך לתגובות שונות כמו בכי רב, עצבנות קלה, קושי להרדם , רצון להיות יותר על הידיים, אולי. חשוב בזמן שאת נוסעת שהאנשים שאיתה יהיו סבלניים אליה גם אם היא קצת באי שקט, ושישמרו עד כמה שניתן על השגרה הקבועה שלה . וכשאת חוזרת מהנסיעה מאד יכול להיות שתגיב לכך או בצורה שתדבק אליך ותרצה המון ידיים, או לחלופין תכעס ולא תרצה איתך קשר לתקופת זמן, אל תיבהלי מזה, היי סבלנית הביני את המצב ובעיקר העבירי לה מסר במילים ובמגע, אני אוהבת אותך ומבינה זאת ובטוחה שתתגברי על זה.

נסיעה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו