בן 3 עצבני מגיל 0

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 3 עצבני מגיל 0
    שירה
    19/02/2009

שלום בני בן שלוש וחצי,בגיל שנה נאמר לי עי מספר גורמים לגשת איתו לפסיכולוג מיכיוון שהוא מתנהג כמו בן שנתיים. אין לי אפשרות כלכלית ולא עשיתי זאת.המצב בבית אסון,יש לי בנוסף בת מקסימה בת 8 ובן בגיל 5 שאיתם אין שום בעיה מנומסים מחונכים ומכבדים אותנו.אבל הוא ההיפך מהם,מאוד עצבני ,אלים,לא מנומס ולא מקשיב אף פעם.תמיד נהגתי בסבלנות ולא ויתרתי לו בגלל הבכי או ההתנהגות.הילד מקבל המון אהבה (כמו האחים) והמון תשומת לב.היום עברתי ל"קשיחות יתר "איתו,ומאוד עצוב לי בגלל זה. אני יודעת שאני לא יכולה לתת לו מכה ולומר לו"אסור להרביץ"....אבל המצב בלתי נסבל הילד לא לומד מה מותר מה אסור ואני אובדת עצות לאן לפנות ומה לעשות? נ.ב פסיכולוגית הגן אמרה שהיא לא משרתת את גילאי 3-4 .כמו כן חשוב להוסיף שאנו ההורים רגועים ,והילד בגן מקסים ללא בעיות,הגננת אומרת שהוא ממושמע מחונך ומקסים ,וכך היה תמיד תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 עצבני מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ

זהורית אסולין שמחון
    20/02/2009

אני שמחה לשמוע שבגן תפקודו תקין זה אומר שהוא מצליח במידה מסויימת לשלוט בכעסיו ובתסכולים שלו. אני מבינה ושומעת מכך את חוסר האונים שלך בייחוד לאור המצב הכלכלי שאינו מאפשר טיפול פסיכולוגי על אף ההמלצות. על כן אם את מבוטחת באחת מקופות החולים את זכאית לפנות למכון להתפתחות הילד ואם הם יאתרו קושי תהיי זכאית לטיפול רגשי ולהדרכת הורים דרכם.

מעבר לכך קיימות היום תחנות של משרד הבריאות שמעניקות הדרכת הורים, בסכום סמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו