מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מחבקיפעת19/02/2009
הילד שלי בן 4.5 ויש לי איתו בעיה שכל אדם שאני פוגשת, אפילו אנשים שזרים לו, הוא בא ומחבק אותם, מדבר איתם בהתלהבות, לא משנה כמה אני מסבירה לו שאנשים שהוא לא מכיר לא ניגשים אליהם ככה וזה לא נעים להם, לא עוזר כלום. וכשאני שואלת אותו אם הוא מכיר את האדם הזה הוא מתעקש שכן. זה מביך והפחד שלי הוא שאדם זר יקרא לו והוא ילך אליו מיד. האם זה נורמלי? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מחבק
זהורית אסולין שמחון20/02/2009ישנה חרדה שצריכה להתפתח אצל כל ילד בסביבות גיל 10 חודשים והיא חרדת זרים. היא חרדה בהחלט חשובה מהסיבות שאת מציינת שהילד ילמד שעליו להבחין בין אנשים שהוא מכיר לבין אנשים שלא . אני חושבת שככל שהילד גדל אם לא מתפתחת בו חרדה זו אנו חוששים שלא יהיה לו את מנגנון הסינון הנדרש. מצד שני איננו רוצים לעורר בו פחדים וחשדות ועל כן יש קושי ללמד זאת. נסי להבין מה מניע אותו להתנהגות זו, האם ילדך נוטה לתקשר בעיקר דרך מגע ופחות דרך מילים, האם הוא ילד שזקוק למידה רבה של חום ואהבה ואינו מסתפק באהבה בבית. נסי לשים לב את מי הוא נוטה לחבק חברים שלכם שהוא רוצה ישר להרגיש שייך אולי נוטה לחבק מכרים שהם בנים כרצון לחוש אהבה אבהית, אפשר ללכת לעוד המון השערות אך מעבר להסבר החינוכי שעליו לשמור על עצמו ולא להתמסר לכולם, נסי לבחון כתצפיתנית את התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)