שואלת שוב - הסדרי שינה לאחר גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב - הסדרי שינה לאחר גירושין
    רינה
    21/02/2009

בעקבות ניסיון להגיע להסכם גרושין אני מתמודדת עם הבעיה שהאבא רוצה שהילדים ישנו אצלו פעמיים בשבוע. כרגע אני זו שמטפלת בילדים רוב הזמן (חוץ מפעם בשבוע שהאבא יוצא מוקדם יותר מהעבודה), אני היחידה שקמה אליהם בלילה וגם בעתיד מתוכנן שאני אהיה המישמורן (או איך שקוראים לזה). הילדים הם בגיל 9, 6 ו-2. לדעתי זה מוקדם מידי בשבילם (מבחינת גיל ומבחינת הלם הגירושין הראשוני) והייתי רוצה שרק בגיל מאוחר יותר (עוד כשנתיים) זה יהיה תקף אפילו שלמעשה זה נראה לטובתי. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של פסיכולוגית ילדים .- גם מבחינת גיל וגם איך להבחין בבשלות אם יש דרך. אני מדגישה שמדובר רק על הלינה עצמה, חוץ מזה מדובר גם על סופ"ש פעם בשבועיים שעם זה אין לי בעיה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדר ראייה

זהורית אסולין שמחון
    21/02/2009

כשאת אומרת שמוקדם מידי האם את מתכוונת לכל הילדים או רק לקטן שבהם. משפחות רבות גרושות ופועלות על פי הסדר ראייה דומה שהצגת. נראה לי רינה שכאם אוהבת ודואגת מאד את חוששת להפרד מילדייך ולו ללילה. כיוון שעד כה את היית בעיקר אחראית עליהם אינך סומכת מספיק על הפרוד שלך שידע מה לעשות ואיך להסתדר עימם. אם תחושי כך הרי שילדייך יחושו בחוסר הבטחון שלך ויסרבו ללכת לאביהם. החלטתם להתגרש וזה אחד המחירים של הגירושים עם כל הכאב שבדבר . הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות למען ילדייך כעת הוא להעניק להם אמונה ובטחון שאביהם אוהב אותם ורוצה בקרבתם על אף הפרידה בינכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו