כתבתי פעמיים ולא קבלתי תשובה !!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כתבתי פעמיים ולא קבלתי תשובה !!!
    מיכל
    21/02/2009

שלום רב, אני מעתיקה שוב את ההודעה שלי. מאוד חשובה לי ההתייחסות, גם אם אין ידע בעניין, אני מצפה לאיזושהי תגובה. תודה. בני בן 3 ו-7 חודשים, גמול מפיפי ביום כחצי שנה. ישנה בעיה חריפה בגמילה מקקי. הוא עושה קקי אך ורק מתוך שינה (וזאת מגיל צעיר). הוא מתנגד לעשות קקי בשירותים. לאחרונה, חשבנו כי חל שיפור, והסכים לעשות בשירותים פעם או פעמיים וכן אף בגן היו כמה מקרים שעשה, אך שוב חזר לעשות אך ורק בשינה ומסרב לנסות בשירותים. אני ממש מיואשת מהעניין, ומנסה לחשוב איך ניתן לעזור לו. במצב זה אין לדבר בכלל על גמילה מפיפי בשינה, שכן הוא עושה קקי. הוא הולך לישון עם טיטול. אשמח לעצות, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות

זהורית אסולין שמחון
    21/02/2009

לפני שאני עונה לך מתוך היבטים רגשיים והתנהגותיים, האם בקרתם אצל רופא מומחה אשר בדק את השרירים הטבעתיים? כדאי לשלול סיבות רפואיות לפני שעוברים להיבטים רגשיים. אם מדובר בקושי רגשי יש ספרים רבים שדרכם אפשר להתחיל לדבר על כך, לתחוק על כך יש את הספר טוסיקים. ספר נוסף שילדים אוהבים הוא "כולם עושים קק". בנוסף אפשר לפני השינה לשבת איתו חצי שעה בשירותים גם אם אין לו רק בשביל להתחיל להרגיל אותו לשבת בשירותים , אפשר שם לספר את הסיפור לפני השינה לצייר ציורים שיודבקו באמבטיה וכולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו