בן 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 10
    אפרת
    22/02/2009

בני בן 10 ילד חכם מאוד, מבריק, שנון. בכל התחומים הכל טוב, עם עליות וירידות, נראה הכל "נורמלי". אוהב משחקי מחשב, חלקם עם מתים, רוחות, נשמות. הדאגה שלי היא: מצייר המון ציורים של רציחות, חרב תקוע בראש, קרבות וכו'. כותב מידי פעם גם מילים שקשורות לכך וגם דברים כמו כותרת במסנג'ר "למה כל העולם דווקא נגדי" השאלה שלי: האם זה נראה כמו משהו קיצוני? אם כן, מה צריך לעשות? תודה מראש, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 10

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמירות שליליות של ילד כלפי עצמו

ד''ר שירי שדה שרביט
    23/02/2009

אפרת שלום,
    טוב מאוד שאת קשובה לתכנים שבנך עסוק בהם, ולא נשארת רק במעטפת החיצונית של ילד חכם, מבריק ושנון. בנים מתעסקים בתכנים תוקפניים ואלימים כחלק מההתפתחות הטבעית שלהם, אולם האמירות של בנך והאלימות המוגזמת בציוריו מטרידים וכדאי לברר את הנושא עד תום.
    אני ממליצה להתייעץ עם המחנכת ועם פסיכולוגית בית הספר ולשמוע את התרשמותן מהילד. בנוסף, כדאי לפנות לילד באופן ישיר - לומר לו שראית את הכותרת במסנג'ר ואת רוצה להבין מי אלו כל העולם שדווקא נגדו וכדומה. זו הזדמנות גם לומר לילד שאת נמצאת תמיד עבורו לשמוע אותו ולתמוך בו, ושאת לעולם אינך נגדו אלא תמיד לטובתו.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו