מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 10אפרת22/02/2009
בני בן 10 ילד חכם מאוד, מבריק, שנון. בכל התחומים הכל טוב, עם עליות וירידות, נראה הכל "נורמלי". אוהב משחקי מחשב, חלקם עם מתים, רוחות, נשמות. הדאגה שלי היא: מצייר המון ציורים של רציחות, חרב תקוע בראש, קרבות וכו'. כותב מידי פעם גם מילים שקשורות לכך וגם דברים כמו כותרת במסנג'ר "למה כל העולם דווקא נגדי" השאלה שלי: האם זה נראה כמו משהו קיצוני? אם כן, מה צריך לעשות? תודה מראש, אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמירות שליליות של ילד כלפי עצמו
ד''ר שירי שדה שרביט23/02/2009אפרת שלום,
טוב מאוד שאת קשובה לתכנים שבנך עסוק בהם, ולא נשארת רק במעטפת החיצונית של ילד חכם, מבריק ושנון. בנים מתעסקים בתכנים תוקפניים ואלימים כחלק מההתפתחות הטבעית שלהם, אולם האמירות של בנך והאלימות המוגזמת בציוריו מטרידים וכדאי לברר את הנושא עד תום.
אני ממליצה להתייעץ עם המחנכת ועם פסיכולוגית בית הספר ולשמוע את התרשמותן מהילד. בנוסף, כדאי לפנות לילד באופן ישיר - לומר לו שראית את הכותרת במסנג'ר ואת רוצה להבין מי אלו כל העולם שדווקא נגדו וכדומה. זו הזדמנות גם לומר לילד שאת נמצאת תמיד עבורו לשמוע אותו ולתמוך בו, ושאת לעולם אינך נגדו אלא תמיד לטובתו.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)