מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני זקוקה בדחיפות למידעלימור22/02/2009
שלום רב שמי לימור אמא לשני ילדים בן בן 9 ובת בת 7 לפני מספר ימים מחנכת הכיתה טילפנה אלי וסיפרה לי שביתי בת ה 7הורידה את המכנסים ליד כל הכיתה זה קרה במהלך אחד השיעורים בזמן שהכנסיו לכיתה סייעת כי לא היה אף אחד שישאר עם התלמידים בכיתה לערכתי התלמידים נשארו מספר דקות לבד,וביתי "ניצלה את הרגע" ברצוני לציין שמעולם לא שמעתי תלונה מאף מורה להפך רק פירגנו אני רוצה לנסות ולהבין מהיכן זה מגיע,מה הילדה מנסה לומר לי לכיתה למורה או לבית הספר אני יכולה להוסיף ולומר שיש לביתי בעיות חברתיות,וזאת רק לאחר שהערתי את תשומת לב המורה נכון שהמידע שמסרתי הוא לא מספיק בשביל להבין אך השמח אם תפרסו בפני את "הסיבות שיכולות להיות" בתודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה עם קשיים חברתיים
ד''ר שירי שדה שרביט23/02/2009לימור שלום,
כמובן שלא ניתן לייעץ לך מבלי להכיר את בתך, אולם אני חושבת שההערה שהערת בסיום שאלתך היא משמעותית - באופן כללי, אני יכולה לשער כי הורדת המכנסיים מבטאת קושי חברתי מסוים, אם בהבנה של סיטואציות חברתיות מסוימות, או שבתך נאלצה לעשות דבר שהבינה כי אינו תקין כיוון שהיתה נתונה ללחצים חברתיים. ייתכן כי לא סתם כשהכיתה פחות מוחזקת מבחינה משמעתית (כשהמחנכת הקבועה אינה נמצאת), הדבר קרה.
אני מציעה שתשוחחי עם בתך , תאמרי לה מה ידוע לך ותשאלי אותה מה אירע בדיוק, איך היא מרגישה בכיתה ובביה"ס, האם היא מרוצה מהחברות שלה, וכדומה. בנוסף, אני מציעה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר, או אף לבקש ממנה לערוך תצפית על התנהגות הילדה בסיטואציה חופשית בביה"ס, כמו בהפסקה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)