הילד מסרב להתקלח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד מסרב להתקלח
    dot
    02/08/2007

יש לי ילד בן שנה במשך השבועיים האחרונים נתקלתי בסירוב מוחלט מצדו להתקלח כל נסיון לקלח אותו או אפילו קירבה לאמבטיה מלווים בבכי היסטרי.ניסיתי דרכים רבות להביא אותו לאמבטיה כולל שימוש בצעצועים או ספר לא עזר כלום.הילד נמצא במשך היום עם מטפלת גם היא ציינה את הבעייה אבל לא ציינה שינוי כל שהוא באופן שהיא עושה לו מקלחת היחסים של הילד עם המטפלת טובים מאוד והוא קשור אלייה ואוהב אותה .

אני די אובד עצות אשמח מאוד להערות והארות בעניין
    תודה על תשומת הלב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד מסרב להתקלח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת

שרון באומל
    03/08/2007

שלום לך.
    לא ברור מהדברים שכתבת מדוע הילד אינו רוצה להתקלח. ייתכן שיש משהו פיסי, זמני (פריחה, דלקת בשלפוחית השתן).
    הייתי מציעה להציע לו מקלחת בסגנון שונה - למשל טוש, או בגיגית במרפסת. נראה שיש לו איזשהיא קונוטציה שלילית למקלחת בסגנון שעשה עד עכשיו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

עינת
    05/08/2007

הי,
    תודה על התגובה המרגיעה. שאלה נוספת באותו הנושא, האם אני צריכה להגיד משהו אם הוא עושה את זה בנוכחות אנשים אחרים? צריך להסביר לו שעושים את זה רק כשנמצאים לבד? ואם הוא ישאל אותי למה? איזה נימוק נשמע הגיוני ולוגי בהקשר הזה בעיני ילד בן 3.5?
    תודה,
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו