ילדה לא שמחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה לא שמחה
    שרי
    22/02/2009

שלום, בתי הבכורה בת שש וכמה חודשים, ומקטנותה שמתי לב שהיא ילדה לא שמחה. (לאחיה הקטנים שמחת חיים טבעית). היא בנוסף ילדה מאוד מאוד חכמה ומעמיקה. היום היינו עם הכיתה שלה במנהרות הכותל, והצעתי לה לבקש בקשה מהשם. אחר כך היא סיפרה לי שהיא ביקשה להיות צדיקה וטובה, וגם ביקשה שהשם יכניס לה שימחה בלב. זה אישר לי את תחושתי שהיא לא שמחה. היא שאלה האם השם מגשים משאלות כאלה, אמרתי שהוא יכול לעזור אך זה תלוי גם בה. איך אני יכולה לעזור לביתי להיות שמחה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה לא שמחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה לא שמחה

ד''ר שירי שדה שרביט
    23/02/2009

שרי שלום,
    על מנת לעזור לבתך, חשוב שתביני מהן הסיבות שבעטיין הילדה לא חשה שמחה. למשל, האם היא חושבת שמי שצדיקה, חכמה ומעמיקה לא יכולה לבזבז זמן לבטלה בצחוק ובפעילויות אחרות; האם התרחש/מתרחש משהו בחייה שמפריע לה לשמוח; האם היא מגיבה לעצב של מישהו מהמבוגרים בעולמה וכדומה.
    ילדים בגיל של בתך אמורים לחוש שמחים ולכן חשוב ביותר שתטפלי בגורם אשר משפיע על העצב שהילדה חשה , מומלץ תוך התייעצות עם פסיכולוג המטפל בילדים. כדאי לפתור את הבעיה כעת בגיל צעיר ולהחזיר את בתך להתפתחות תקינה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו