גמילה מחיתול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתול
    אמא
    23/02/2009

בתי שנה ושבעה חודשים ילדה מאוד חכמה ושמחה. מבינה כל דבר שמדברים אליה, מבקשת רשות לפני שהיא עושה משהו. לאחרונה אני שמה לב כשהיא עושה קקי בחיתול היא מתביישת ממני ועושה את זה מאחורי הספה או קיר או המיטה שלה. פעם, תוך כדי החלפת חיתול שאלתי אותה אם תרצה לעשות קקי בשירותים לפני שאני אחתל אותה אז השיבה בחיוב וישבה אך ללא הצליחה. עוד לא התחלתי איתה בגמילה אבל מרוב שהיא מבינה מה היא עושה השבתי אותה ואני ממש לא מליחצה אותה כי היא עדין קטנה. הביישנות, על מה זה מעיד? ובהזדמנות זו אולי תלמדי אותי איך לעזור לה להתחיל להיגמל מחיתול לקראת האביב ותודה מרש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביישנות

נעמה סבג שמש
    24/02/2009

גאדה שלום,

רוב הילדים מעדיפים להתבודד כאשר הם עושים את צרכיהם. הם זזים הצידה ושומרים על פרטיותם. בנוסף, הם מרגישים שהצרכים שלהם הם חלק מהם.
    את הגמילה תתחילי רק כאשר ביתך תהיה מוכנה ורק כאשר תחליטי שאת עקבית. אם הילדה תחוש בחוסר עקביות הגמילה תהיה ארוכה יותר. המתיני לעת עתה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו