טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, לחברה שלי ילדה בת 5 והשנה צרפו אותה לגן בשילוב בי"ס.המעבר קשה לילדה ובבקרים היא פשוט מסרבת לקום וללכת לגן.כל בוקר זה מאבק ואם לא אז תרוצים של "כואבת לי האוזן אני לא הולכת לגן", "כואבת לי הבטן" וכו'.הגננת/מורה אומרת שמבחינה חברתית יש לה חברים והיא עושה את כל המטלות.כששואלים את הילדה מה הבעיה או למה היא לא רוצה ללכת היא לא עונה.כל בוקר זו מלחמה חדשה ומתישה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם המצב כך מתחילת השנה זה כבר מעבר למעבר שגרתי קשה.
מעברים אכן קשים לילדים אך לאחר תקופה קצרה הם לומדים להסתגל למצב החדש. יכול להיות שהמעבר היה חד? ללא הכנה ושיתוף? ללא רצון? האם יש כימיה טובה בינה לבין הצוות? מה היחס שהיא מקבלת? האם מלכתחילה התנהלתם תוך מאבקי כח, דבר שרק החמיר את המצב? היו קשובים לילדה. יכול להיות שאיתכם היא כבר לא תשתף פעולה אלא רק עם גורם חיצוני.
בברכה,
נעמה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד