כמעט בן שלוש מאוד רגזן כעסן ובכיין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כמעט בן שלוש מאוד רגזן כעסן ובכיין
    דנה
    28/02/2009

שלום לכם, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבני בן הכמעט 3 אשר נוטה להתרגז ולהתבכיין לעיתים קרובות ובמיוחד בשעת משחק. כאשר הוא מגיע לנקודה בה הוא מתקשה במשחק מסויים הוא ישר הופך את כל המשחק, נזרק על הרצפה, בוכה ולא מנסה להתמודד עם כישלון. גם הגננת שלו אמרה לי שהוא ילד מאוד רגיש ושאסור "לעבור" לידו מרב שהוא נוטה לרגזנות ועל דברים ממש פעוטים. הילד מדבר בלשון בכיינית, מאשים את אחותו הגדולה בכל דבר והשהייה עמו נעשית מיום ליום בלתי אפשרית. אני מוצאת עצמי משקיעה בו המון אנרגיות וממעטת לתת תשומת לב לבתי בת ה6 . אני מרגישה שהוא סוחט אותי. שאלתי: כיצד עלי לנהוג בו מול התנהגות שכזאת? הערות ושיחות עמו לא עוזרות במיוחד. מודה לכם מאוד על הפורום שלכם. תודה ושוב תודה . דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3

זהורית אסולין שמחון
    01/03/2009

האם הגננת יכולה לומר באילו נסיבות הוא נהיה רגן יותר , לאחר כשלון, כשלא נותנים לו מה שרוצים. נסי לשים לב בבית מתי סף הרגישות שלו עולה. ייתכן שכאשר משהו קשה לו הוא יוצר אוירה בבית שלכולם יהיה קשה רק כך ידע שמבינים אותו . על כן אפשר ברגעים של הפסד מר, או תסכול לחבק אותו לנשק אותו ולנסות להבין את כאבו לומר לו כמה זה קשה להפסיד, וברגעים של רוגע נסי להראות לו מה את עושה כשמשהו קשה לך כיצד את מתמודדת עם תחושות קשות של תסכול או כשלון, עיזרי לו למצוא כלים להתמודדות עם המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו