מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמעט בן שלוש מאוד רגזן כעסן ובכייןדנה28/02/2009
שלום לכם, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבני בן הכמעט 3 אשר נוטה להתרגז ולהתבכיין לעיתים קרובות ובמיוחד בשעת משחק. כאשר הוא מגיע לנקודה בה הוא מתקשה במשחק מסויים הוא ישר הופך את כל המשחק, נזרק על הרצפה, בוכה ולא מנסה להתמודד עם כישלון. גם הגננת שלו אמרה לי שהוא ילד מאוד רגיש ושאסור "לעבור" לידו מרב שהוא נוטה לרגזנות ועל דברים ממש פעוטים. הילד מדבר בלשון בכיינית, מאשים את אחותו הגדולה בכל דבר והשהייה עמו נעשית מיום ליום בלתי אפשרית. אני מוצאת עצמי משקיעה בו המון אנרגיות וממעטת לתת תשומת לב לבתי בת ה6 . אני מרגישה שהוא סוחט אותי. שאלתי: כיצד עלי לנהוג בו מול התנהגות שכזאת? הערות ושיחות עמו לא עוזרות במיוחד. מודה לכם מאוד על הפורום שלכם. תודה ושוב תודה . דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3
זהורית אסולין שמחון01/03/2009האם הגננת יכולה לומר באילו נסיבות הוא נהיה רגן יותר , לאחר כשלון, כשלא נותנים לו מה שרוצים. נסי לשים לב בבית מתי סף הרגישות שלו עולה. ייתכן שכאשר משהו קשה לו הוא יוצר אוירה בבית שלכולם יהיה קשה רק כך ידע שמבינים אותו . על כן אפשר ברגעים של הפסד מר, או תסכול לחבק אותו לנשק אותו ולנסות להבין את כאבו לומר לו כמה זה קשה להפסיד, וברגעים של רוגע נסי להראות לו מה את עושה כשמשהו קשה לך כיצד את מתמודדת עם תחושות קשות של תסכול או כשלון, עיזרי לו למצוא כלים להתמודדות עם המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)