התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אתי-חיפה
    28/02/2009

הבן שלי בן ארבע ,השנה נכנס לגן חדש, הילד לא מראה סיממנים של אי רצון ללכת לגן אלה להפך אך לגננת יש בעיות איתו למיטב סיפוריה הילד הוא מלך הגן / "ליצן הגן" ילד חכם מאוד אינו מקשיב בשיעורי ריכוז תמיד מפנה את כל צומת ליבם של הילדים אליו עם כל מיני סוגי התנהגויות לדוגמא פרצופים , ממציא מילים חדשות לשירים ןכו' ... לאחר שיטת עונשים בגן כגון הוצאת הילד משיעורי ריכוז ניסינו את השיטה של מדבקות חייכנים עם תכתובת במחברת איך היה היום , כל 10 מדבקות חייכניות מקבל מתנה שהוא בוחר גדולה גדולה . גם זה לא עבד הפעולה הנ"ל התבצעה כמעט שלושה שבועות מתוכם קיבל רק 2 מדבקות חייכניות שזה אומר שבכל יום אחר לא התנהג טוב . בנוסף הוא גם מציק לילדים לטענתה ,למרות שאני שוחחתי עם הילד והוא טוען כי ילדים מציקים לו והוא גם נוקב בשמותיהם. לסיכום הגננת שוחחה עימי וביקשה את אישורי להביא לגן להסתכלות פסיכולוגית שתחווה את דעתה . אני מעונינת לקבל חוות דעת לגבי העניין לי יש קצת דעות קדומות על פסיכולוגיים וילדים האם יש לי מי מה להרתע או שאני צריכה לזרום ולשמוע את דעתה אני מאוד נחרדת הריי מאחורי כל אמא יש ילד מושלם ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלך אכן מושלם

איריס
    01/03/2009

זה שקצת קשה לו לא אומר שהוא פחות ממושלם. אני כל הזמן משננת לעצמי ש"אין ילד קשה יש ילד שקשה לו", וגם טורחת להזכיר זאת לגננות מדי פעם. רק כדי להרגיע את עצמך שלילדך לא קשה שווה להתייעץ עם פסיכולוגית. בהחלט יכול להיות שהוא פשוט באופיו קצת שובב ודרך ההצקות והליצנות זאת הדרך שלו להשיג קצת יותר תשומת לב בגן. אנחנו מתפקידנו כאמהות לבדוק שהילד בסדר ושההתנהגות ה"חריגה" לא נובעת מתוך קושי. שיטת המדבקות היא מצויינת - אם כי בגילאי 4 לחכות ל-10 מדבקות זה לא ריאלי מבחינת הילד ולכן מלכתחילה הוא מתייאש. תקצרי לו את משך הזמן למתנה, בהתחלה תני לו משהו קטן כל שתי מדבקות (אבל תדאגי שזה יהיה ארוז ממש יפה) ובהמשך (ברגע שתראי שהוא עומד בזה יותר בקלות) תעלי ל-3 או 4 - לא יותר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו