האם זה חריג?אני מבולבלת.תעזרו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זה חריג?אני מבולבלת.תעזרו
    חסוי
    01/03/2009

אני עובדת במשפחתון גילאים קטנים ויותר גדולים אני עובדת לא הרבה זמן ואני מאוד כעוסה (גם על ההורים) וגם על הגננת למרות שאציין שאני בכלללא מצליחה לשנוא אותה למרות התנהגותה. היא מצד אחד כן מחבקת מנשקת מכירים את המשפט האיש ביד אחת מחזיק גזר מצד שני מקל, היא מאוד קשה בנושא האוכל ,ארוחת בוקר והצהריים אני נמצאת רק בארוחת הבוקר והיא נטפלת על ילד מסויים , מכריחה לאכול אם הילד/ה לא אוכל אז היא מכניסה לכסא האוכל היא במיוחד עכשיו נטפלת על ילדה בת 3 , והיא כבר מודיעה לה "את לא אוכלת אין בעיה תדעי שאתי לא משחקים את תכנסי לכסא הגבוהה כי את מתנהגת כמו תינוקת..."והילדה בהסטריה יום שישי הכניסה אותה לכסא של הקטנים בחדר השני והילדה בוכה נבהלת רק מהמשפט את תכנסי לכסא. היום תפסתי את אמא שלה לשיחה קצרה (כמובן שהמנהלת שלי לא תדע) והאמא כן אומרת לי אני יודעת שהגננת קשה באוכל ומכניסה לכסא תנוקות ואני אמרתי לה אני אמא אני לא הייתי נותנת אם היו עושים זאת לילדיי. תתעוררו הורים לא אכפת לכם אם רק הייתם רואות גם איזה אוכל מגעיל היא נותנת לחם יבש לא טרי .איך אתם לא ערניים ואני מסכנת את עבודתי (למרות שאני מחפשת עכשיו במקביל כי אני לא יכולה לסבול את מה שאני רואה, אבל בכול זאת אשאל האם זו התעללות?האם פעלתי נכון?אולי אני לא טועה וזה עונש מקובל וגרום לחוסר פרנסה לגננת שמביא לחם לא טרי ? היא לא רעה אציין היא פשוט מאמינה בדרכה בדרך החינוך שלה ולדעתי היא טועה בגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גישה חסרת אינטליגנציה רגשית

נעמה סבג שמש
    03/03/2009

שלום לך,

אתחיל ואומר שאני שמחה שאת כה איכפתית וצתחשבת.

אין להכריח ילד לאכול בשום מצב. זו פגיעה אמיתית באמון שבינו לבין הגננת.

הגישה אינה בריאה ואינה נכונה ויוצרצ אנטי מצד הילד.
    נכון, גבולות וסמכות הם דבר חשוב, אך אין כל קשר למקרה זה.
    עצוב לי לשמוע שגם אמא שיודעת מבליגה על מצב שכזה. על ילד לא מאיימים. גם גבולות נשעים בצורה אוהבת ולא בגרימת פחד.

לדעתי, עלייך לדווח להורים או לפחות להבהיר לגננת שיש גם גישות אחרות.

קצת אינטליגנציה רגשית היתה עושה את החיים קלים יותר לכולם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו