טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ילדתי בת ה-5 ילדים עם לב גדול שאוהבת לעזור ילדה מחבקת ואוהבת לאחרונה סמתי לב שהיא מכה את הכלב ואף מתאכזרת אליו ששאלתי אותו מדוע היא עושה זאת היא אמרה לי שזה מתוך אהבה. היום היא ישבה עלי וצפינו בטלויזיה ופתאום היא עשה עלי פיפי שאלתי אותה מה קרה והיא אמרה שזה ברח לה מהצחוק בחיים לא קרה לה דבר כזה אני מאוד מודאגת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רונית שלום, אני לא רואה בהתנהגויות הללו של בתך משהו מטריד, אלא אם הן באות בקונטקסט של שינוי התנהגותי משמעותי יותר או הבעות אחרות של מצוקה. בריחת שתן בעת צחוק היא אירוע שמתרחש לעתים בכל הגילאים, ושכיח בקרב ילדים. גם לגבי הכלב, לא בהכרח הדבר מסמל איזושהיא מצוקה נרחבת. זו הזדמנות עבורך ללמד את בתך למצוא דרכים מתאימות יותר לבטא תוקפנות, וגם ללמד אותה להיות אמפתית יותר כלפי בעלי חיים. גם בין אחים עשויות להיות התנהגויות תוקפניות, שהן חלק טבעי מיחסי אחים. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד