בעיה עם זהות מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה עם זהות מינית
    יעלה
    02/03/2009

יש לי בת כבת 12 וחצי. היא לא מתעניינת בכלל בבנים, וגם לא בבנות בשום צורה מינית. אותי היא מחבקת ומנשקת הרבה, אף חוץ מזה אף אחד לא, כולל אבא שלה או סבים וסבתות.. אבא שלה ואני גרושים, והיחסים ביננו רעים, יתכן שזה קשור לזה? האם יש צורך לפנות לפסיכולוג או פשוט לתת לזמן לעשות את שלו. אנחנו מדברות על זה בפתיחות רבה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם זהות מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית?

נעמה סבג שמש
    03/03/2009

היי יעלה,

אני מבינה שהעלית בפניה את הנושא. ומה דעתה? האם היא מרגישה שקיימת בעיה.

לא כולנו טיפוסים של מגע וקרבה התבטאת גם בצורה פיזית.

היא עדיין צעירה ולא הייתי מגיעה לכך לכל מסקנה מרחיקת לכת. הרבה בנות בגילה עדיין עסוקות בענייני "בנות" ולא עברו לשלב ההתעניינות בבנים. אל תלחצי לכיוון. אין טעם, היא עדיין צעירה.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

יעלה
    03/03/2009

היא לא חושבת שיש בעיה, היא רק קצת לחוצה מזה שאני לחוצה, וגם לא מבינה מה בנות בגילה בכלל מוצאות בבנים. היום במקרה ישבתי באוטובוס ליד עובדת סוציאלית, והיא אמרה לי, שאם בגיל 16 זה ימשך, אולי יהיה כדאי להתייעץ עם מישהו מקצועי. תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית

נעמה סבג שמש
    03/03/2009

יעלה,

שמחתי לעזור.

אציע רק להבהיר לה שהבנת שנלחצת לחינם, כדי לא לגרום ל"נבואה שמגשימה את עצמה" או לחרדות כלשהם אצלה.

בברכה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו