בן3 לא אוהב לשחק לבד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן3 לא אוהב לשחק לבד
    שלומית
    03/03/2009

שלום רב! הבן שלי בן שלוש לא אוהב לשחק לבד בחדר שלו או בכל מקום אחר.הוא ילד מאוד עצמאי וחברותי אבל...הוא כל הזמן דורש תשומת לב, אמא אמא תראי X אמא תראי Y אמא קחי אמא תני אמא למה אמא ככה. בקיצור ניג'וס רציני שמתחיל מהשניה שהוא מתעורר. הוא במסגרת גן עד 1 בצהריים ומהרגע שמגיע הביתה לא נותן לי לנשום. אני מסבירה שאמא עכשיו עובדת במטבח ונותנת לו להתמודד עם חדר מלא צעצועים נפלאים שהוא אוהב מכל מיני סוגים וגירויים. אבל הוא מקשקש קשקוש על דף ובא להראות לי ומבחינתו הוא סיים. ושוב אמא אמא. או משחק שתי דקות עם מכונית ושוב אמא אמא. וכל פעם אני מחזירה אותו לחדר משחקים שאינו רחוק מהמקום בו אני יושבת והוא חוזר אלי כמו בומרנג. כשאני יושבת על המחשב הוא מתישב עלי ומצייר ומדביק כמובן שדורש שאני יעסיק אותו. מה עושים אני רוצה שישחק קצת לבד עם עצמו, הוא אוהב את החדר שלו והולך לישון בכיף במיטה שלו ואין איתו כלל בעיות שינה או בכלל... גם כשבאים חברים הוא בדרך כלל ישתולל איתם ברחבי הבית ופחות ישב בחדר וישחק איתם. מה עושים הוא לא אמור לשחק קצת עם עצמו בגיל הזה. הצילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן3 לא אוהב לשחק לבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלומית

נעמה סבג שמש
    03/03/2009

היי,

האם בנך לא שיחק לבד מאז ומתמיד?

נראה כי הורגל לכך שהוא עטוף 24 שעות ולא למד להעסיק את עצמו.

התחילי בדברים הקטנים: אל תאפשרי לו לשבת עלייך כשהוא מצייר ומדביק. שימי גם שעון חול בחדר וסכמי איתו שהוא משחק עד שהשעון חול מסתיים או עד שהשעון מעורר יצלצל. כל פעם תכווני שתי דקות יותר. תני חיזוקים חיוביים ושבחי כל הצלחה.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו