הרשמה לגן בגיל שנתיים - זקוקה לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרשמה לגן בגיל שנתיים - זקוקה לעזרה
    גילי
    04/03/2009

שלום רב בתי כעת בת שנה וחמישה חודשים ונמצאת בפעוטון מגיל שנה. שנה הבאה עליה לעבור למסגרת חדשה.(תהיה בת שנה ואחד עשרה חודשים) האופציות העומדות בפני הן להעבירה לקבוצת גילאים בה תהיה הגדולה ביותר ( בהפרש של בין שלושה לארבעה חודשים) ועם עוד שלושה ילדים בגילה.או להעבירה לקבוצה הבוגרת בה יש שלושה ילדים שגדולים ממנה בערך בחודש חודשיים והשאר גדולים ממנה בממוצע ב10 חודשים. קבוצת הגיל הקטנה מונה 12 ילדים וקבוצת הגיל הגדולה מונה 18 ילדים. כל הילדים בפעוטון בו היא נמצאת היום גדולים ממנה בשנה (ככה יצא) 5 בנות מהפעוטון הנוכחי עוברות לקבוצה הבוגרת בגן החדש ( ככה שבעצם יש לה אפשרות להיות עם החברות שלה אם תעבור לקבוצה הבוגרת). בנוסף לכך,מדובר בילדה מאד מפותחת קוגנטיבית וחזקה מאד במישור הרגשי. הגננת שלה (שאני מעריכה מאד) אמרה באופן חד משמעי שאסור לשים אותה עם הקטנים כי יהיה לה משעמם, לעומת זאת האינסטינקט האמהי שלי אומר לי לשים אותה עם הקטנים ולוגנן עליה, אךהשכל הישר שלי מבין שאולי באמת לה, עדיף להיות עם הבוגרים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בעניין מנסיונכם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרשמה לגן

נעמה סבג שמש
    04/03/2009

גילי היי,

את מתלבטת לגבי קב' הגיל של הילד, כאשר ממילא, למיטב הבנתי, עד כה היא היתה עם קב' שרובה היתה גדולה ממנה בשנה.

אם עד היום היא הסתדרה יפה עם קב' בוגרת, הן חברתית והן מנטלית, אין צורך לשנות את המצב.
    בסה"כ יהיו איתה עוד מס' חברות אליהם היא רגילה.

לפי הבנת הגננת, אין צורך לקיים שינוי, ונשמע שאת מתחשבת בדעתה.

הייתי בודקת את מס' הבנים בקב', ומוודאת שיש מספיק מטפלות שיוכלו להענות לצרכיה.
    הייתי גם מתייעצת עם גננת הגן המקבל. חשוב שהיא רואה זאת בצורה חיובית כדי שתעזור לילדה להתאקלם.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרשמה לגן

גילי
    04/03/2009

תודה על התגובה המהירה נגעת בנקודות נכונות מאד, העניין הוא, שיש בקבוצה2/3 בנים, כלומר 12 בנים מול 6 בנות !@# צוות של גננת ושתי מטפלות. הגננת בגן החדש לא בעד, אך היא לא מכירה את הילדה ובסהכ כן מדובר בגננת חיובית שתשתף פעולה הציללווו תודה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו