מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרשמה לגן בגיל שנתיים - זקוקה לעזרהגילי04/03/2009
שלום רב בתי כעת בת שנה וחמישה חודשים ונמצאת בפעוטון מגיל שנה. שנה הבאה עליה לעבור למסגרת חדשה.(תהיה בת שנה ואחד עשרה חודשים) האופציות העומדות בפני הן להעבירה לקבוצת גילאים בה תהיה הגדולה ביותר ( בהפרש של בין שלושה לארבעה חודשים) ועם עוד שלושה ילדים בגילה.או להעבירה לקבוצה הבוגרת בה יש שלושה ילדים שגדולים ממנה בערך בחודש חודשיים והשאר גדולים ממנה בממוצע ב10 חודשים. קבוצת הגיל הקטנה מונה 12 ילדים וקבוצת הגיל הגדולה מונה 18 ילדים. כל הילדים בפעוטון בו היא נמצאת היום גדולים ממנה בשנה (ככה יצא) 5 בנות מהפעוטון הנוכחי עוברות לקבוצה הבוגרת בגן החדש ( ככה שבעצם יש לה אפשרות להיות עם החברות שלה אם תעבור לקבוצה הבוגרת). בנוסף לכך,מדובר בילדה מאד מפותחת קוגנטיבית וחזקה מאד במישור הרגשי. הגננת שלה (שאני מעריכה מאד) אמרה באופן חד משמעי שאסור לשים אותה עם הקטנים כי יהיה לה משעמם, לעומת זאת האינסטינקט האמהי שלי אומר לי לשים אותה עם הקטנים ולוגנן עליה, אךהשכל הישר שלי מבין שאולי באמת לה, עדיף להיות עם הבוגרים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בעניין מנסיונכם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרשמה לגן
נעמה סבג שמש04/03/2009גילי היי,
את מתלבטת לגבי קב' הגיל של הילד, כאשר ממילא, למיטב הבנתי, עד כה היא היתה עם קב' שרובה היתה גדולה ממנה בשנה.
אם עד היום היא הסתדרה יפה עם קב' בוגרת, הן חברתית והן מנטלית, אין צורך לשנות את המצב.
בסה"כ יהיו איתה עוד מס' חברות אליהם היא רגילה.
לפי הבנת הגננת, אין צורך לקיים שינוי, ונשמע שאת מתחשבת בדעתה.
הייתי בודקת את מס' הבנים בקב', ומוודאת שיש מספיק מטפלות שיוכלו להענות לצרכיה.
הייתי גם מתייעצת עם גננת הגן המקבל. חשוב שהיא רואה זאת בצורה חיובית כדי שתעזור לילדה להתאקלם.
בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשמה לגן
גילי04/03/2009תודה על התגובה המהירה נגעת בנקודות נכונות מאד, העניין הוא, שיש בקבוצה2/3 בנים, כלומר 12 בנים מול 6 בנות !@# צוות של גננת ושתי מטפלות. הגננת בגן החדש לא בעד, אך היא לא מכירה את הילדה ובסהכ כן מדובר בגננת חיובית שתשתף פעולה הציללווו תודה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)