מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שנה וחצי - חרדה ממקומות זריםעילום שם04/03/2009
שלום רב בני בן שנה וחצי - ילד טוב ורגיש. מאז שהוא תינוק הוא בוכה המון ממש מעבר למקובל (אני פשוט רואה תינוקות אחרים), כיום הוא נמצא במשפחתון מגיל שבעה חודשים והוא הסתגל יפה מאוד ואוהב ללכת לגן. בעבר בכל פעם גם כשהיינו הולכים לסבא וסבתא שלו הוא היה מתחיל לבכות ולצרוח והיה נמצד אלינו ההורים. כיום הוא כבר לא בוכה אצל קרובי משפחה אבל כשאני הולכת איתו לקניון בעגלה ברגע שנכנסים לחנות מסויימת הוא מתחיל לבכות ולצרוח וכן כאשר אני הולכת איתו לחברות שלי אז תמיד כשנכנסים זה מתחיל בבכי והוא נצמד אלי ורוצה לשבת עלי וקשה לו להביט בעיני האנשים (הזרים) ואז אחרי בערך חצי שעה הוא מתחיל להתרגל אבל עדיין לא ילך עם אחרים לבד וכל הזמן מחפש אותי בזוית עין. כשאנחנו הולכים לרופא או לטיפת חלב ברגע שנכנסים דרך הדלת הוא מתחיל לצרוח ואם נוגעים בו אז הוא ממש בהיסטריה. אנחנו ממש מתוסכלים מההתנהגות הזו ואני רוצה לגרום לו להתרגל מהר לאנשים ומקומות זרים כי זה ממש מעיק עלינו. האם צריך ללכת לייעוץ כלשהו אני לא תמיד מצליחה להרגיע אותו וזה מתסכל. דרך אגב הוא לא לוקח מוצץ אלא מוצץ אצבע. בתודה מראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה לשאלתי - אשמח לקבל..
עילום שם05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה מזרים
זהורית אסולין שמחון06/03/2009פחד מזרים הוא פחד טבעי והתפתחותי שחיוני לילד (הרי לא היית רוצה שילך ויתמסר לכל אחד בלי אבחנה). יחד עם זאת אני שומעת שהקצב שבו בנך נותן מון ונרגע בנוכחות מישהו חדש היא איטית משל תינוקות אחרים. נסי לראות מה מרגיע אותו. אולי באמת בשלב ראשון במפגש עם איש חדש הוא צריך להיות עלייך, לראות שאת מדברת איתו ואת סומכת עליו . אולי אפשר שחברות יגיעו אליך תחילה כך יכיר אותן ורק אח"כ ללכת לבתי אחרים. כדאי לשמור על דמויות מטפלות קבועות (רופא ,אחות טיפת חלב) אם את מרגישה שזה יוצא דופן והפעולות שאת נוקטת אינן מרגיעות ניתן לפנות לייעוץ ביחידה לטיפול דיאדי של ד"ר מירי קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)