בן 12 קשיים בלימודים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 12 קשיים בלימודים
    קרן
    04/03/2009

מקווה שהפעם תענו לשאלתי. לבני ישנם קשיים בלימודים ויש חשד לקיומה של לקות N.V.L.D לא מסתדר מבחינה חברתית ונפגע מהר בבית מאוד אגרסיבי ועצבני. בזמן האחרון מרבה לשאול למה קשה לי בכיתה ואני לא כמו אחרים?, מפריע לו שהמורה לא נותן לו משימות כמו לשאר התלמידים נעלב וכועס כי ברצונו להוכיח שהוא מסוגל אך כשיש מטלה מסוימת הוא לא עומד בדרישות. איך אני אמורה לענות לו? ואיך אגיב למצב שהוא רוב הזמן עונה באגרסיביות ובצעקות. מודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 12 קשיים בלימודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי מושג מדוע אתם לא עונים לי

קרן
    05/03/2009

שלום לא עניתם לי בקשר להודעתי מתאריך 9/2 וגם עתה. מדוע אתם מדלגים על שאלתי. תודה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים חברתיים

זהורית אסולין שמחון
    06/03/2009

קרן ראשית אני חושבת שהוא מבטא באופן יפה וכנה את הקושי שלו. אפשר ליזום שיחה משותפת עם המורה שתעזור לו להבין מדוע אינו מקבל מטלות והיכן יכול להיות מעורב יותר בפעילות הכיתתית שכן תחושת השייכות חשובה מאד. את ציינת את האבחנה , האם הוא מקבל איזשהו טיפול בעקבות האבחנה כמו קבוצה לשיפור מיומנויות חברתיות, או לחלופין חונך שיתווך סיטואציות חברתיות שכן חלק מהקשיים שאת מתארת הן ביטוי של הלקות ונדרש טיפול מסויים כדי להעניק לו כלים להתמודדות עם קשיים אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו