פחד ממסכות- דחוף!!!!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד ממסכות- דחוף!!!!!!!!!!!
    אמא לארבע
    05/03/2009

שלום לכם יש לי ילדה מקסימה ויחידה (מתוך בנים) בת 8, שפוחדת מאוד ממסכותוכל תחפושת שלא ניתן לראות את האדם שמאחוריה, היא נכנסת להיסטריה ובוכה. אני חייבת לציין שכל שנה שמגיע תקופת פורים היא מתחילה לפחד ולפתח פחדים וכאבי בטן, היא לא רוצה ללכת לבית ספר שמא יהיו ילדים מחופשים. מה עושים? אני הרי לא יכול לגונן עליה בימי הפורים כי אני לא יכולה להחליט לאחרים לא להתחפש. אשמח לקבל ממכם הדרכה מה לעשות, ביום ראשון בבית ספר הולכים מחופשים ומעכשיו היא בפחדים מהיום הזה. אני אמרתי לה שלא תפחד כי אני לא יכריח אותה ללכת- האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ממסכות- דחוף!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד ממסכות

זהורית אסולין שמחון
    06/03/2009

עבור הרבה ילדים חג פורים הינו חג מפחיד והיא אינה היחידה בעניין זה. אפשר לידע את הגננת כדי שתעזור לה לעבור את היום, אפשר ללכת איתה לגן ולבלות את השעה הראשונה של הבוקר יחד איתה ולעבור ילד ילד לגלות מי מסתתר מאחרי התחפושת, אפשרות נוספת היא לקנות איתה מספר מסכות נקיות (בכל חנות לחומרי יצירה יש) ולהכין איתהכך שתצבע ואחףכ תשחקו עכך שהיא שמה לזסמן קצר את המסכה ולאחר מכן את. כל אלו ועוד רעיונות שתחשבי עליהם הם דרכים לעזור לה להתמודד עם הפחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו