טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי היא 5 נורמאלית לגמי ההתפחות שלה תקניה והגננת שלה היא אומרת שהיא מהמצתיינים בגן אבל היא עדיין עוצה את הצרכים שלה בתחתנים, ניסתי איתה כל מני דרכים ואפילו שהיא תנקה את עצמה גם בדיבורים אבל ללא כל התקדמות הילדים בגן כבר לא רוצים לשחק איתה ואני מאוד מדאגת שזה יהרוס אותה רגשית וחברתית ובבית ניסיתי איתה בכול דרך אפשרית שאלתי אותה אם יש לה פחדים ממשהו היא אומרת שלא ואני מרגישה חסרת אונים ונמאס לי גבר ולא יודעת מה לעשות אפילו נשללו בעיות רפואיות מבקשת עזרה דחופה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם עשיית הצרכים היא רק בגן או גם בבית? האם מדובר רק על פיפי או גם על צואה? וכיצד היא מגיבה לאחר מכן האם היא מדווחת לך , מבקשת עזרה בנקיון גופה או מתעלמת עד שמריחים? ישנם מספר אפשרויות טיפול דרך המרפאות של ד"ר אבי קושניר או לחלופין טיפול רגשי- פסיכולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד