בכי וצרחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי וצרחות
    חסוי
    06/03/2009

שלום רב, ביתי בת שנתיים וחצי, ילדה מדהימה. בערך כל שבועיים באמצע הלילה היא מתעוררת בבכי, צרחות אני לא יודעת איך לתאר את המצב המליחץ טוב יותר מכאילו שנכנס בה שד.אני ובעלי מנסים לחבק ,לדבר ולדובב איתה אך לשווא היא בהתקף עד שחולף. וכאשר הוא חולף היא גם כן לא מסכימה לספר מה קרה לה. המצב מאוד מלחץ אותנו, הגננת טוענת שזה חלום - אבל הויסות הרגשי ממש מדאיג אותי גם אם זה חלום מאוד רע ולמה היא לא מוכנה שנרגיע אותה? מתוך הצרחות היא מכה את עצמה ואותנו האם זאת תופעה נורמלית , האם לחשוש שקרה משהו שאני לא מודעת אליו? אנא עזרו לי בבקשה להבין מה קורה לביתי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי וצרחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביעותי לילה

זהורית אסולין שמחון
    06/03/2009

התופעה שאת מתארת נשמעת כמו ביעותי לילה, בשונה מחלום רע שמתעוררים ממנו, תופעת הבהלה מהחלום מתרחשת בזמן השינה עצמה על כן בתכם מתקשה להרגע מכם, ומסרבת לספר מה היה כי היא עדיין במצב של שינה. מה שניתן לעשות בזמן זה הוא לחבק ולהרגיע במלל עד שהיא נרגעת וחוזרת לישון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו