תקשורת בין הורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקשורת בין הורים גרושים
    רוני בי
    09/03/2009

אנחנו הורים גרושים לילד בן- 3, גרושים חצי שנה, אחרי שנה קשה במיוחד. גרושתי מביעה בכל הזדמנות שנאה תהומית כלפיי, משמיצה אותי בגן, לא משתפת איתי פעולה בכל הקשור לילד למעט הסדרי הראייה שנחתמו בהסכם, לא בנושאי בריאות, לא בחגים ימי הולדת וכל שאר פעילות הגן ובכלל- לא מתייחסת בכבוד אליי כשהילד לידנו. מחפש את הדרך לליבה ונימוקים כי היא לא מבינה למה זה חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקשורת בין הורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת בין הורים גרושים

נעמה סבג שמש
    10/03/2009

אין ספק שתקשורת בריאה חשובה מאד לילד.

גרושתך אינה פנויה להקשבה ולכן לא משנה מה תאמר, זה יהיה חסר כל ערך.

הייתי מנסה להבהיר לה דברים במכתב, שמהסקרנות תקרא עד סופו, ואם תרצה ואם לאו תחשוב על הדברים.

כמו כן, הייתי מנסה לערב מגשר או כל גורם שלישי כדי שיבהיר לה את הדברים. היא לא חייבת לדעת שזו יוזמתך.

במכתב הייתי מבהירה לה גם בצורה קיצונית שלא משנה אם אני בעיניה חלאת אדם, אני אב ילדיה ולכן אנחנו חייבים לנהוג אל מול הילדים בכבוד זה לזה.

הייתי מבהירה שדוגמא אישית לילדים היא המקור להתנהגותם. ילדים לומדים קודם כל מה שעיניהם רואות.

אשמח להפנות אותך למגשרים או יועצים מתאימים,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו