טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתקופה האחרונה היא אומרת "קקי" בזמן שהיא עושה את צרכיה . שאלתי-האם כדי כבר עכשיו-להתחיל בתהליך הגמילה או שמא זה מוקדם מידי ואז עלול להתפרס על פני תקופה ארוכה מאוד.
יש לציין שבפעמים בודדות היא מסמנת אפילו לפני שהתחילה לעשות קקי.
איך יודעים האם הילד בשל? ומה הגישה שלך בנושא- כלומר איך בפועל מתחילים.. אני אמא לילדה ראשונה.. לכן הכל חדש..
האם יש גיל ממוצע להתחיל עם זה- השיקול שלי הוא בין היתר ,האם יש לבדוק עם המטפלת שלה של השנב הבאה אם יש שיתוף פעולה מצידה בנושא או שאין קשר להתחלתי בפעילות הגמילה?
אודה לך על תשובבתך,
תמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמר, כמובן ישי לקחת בחשבון את הנכונות שלך ושל המטפלת. הקטנה שלי בת שנה ושמונה חודשים. גמולה מחיתולים ביום (לעיתים יש פספוס אחד או שניים ביום) אבא שלה ואני החלטנו לגמול אותה לפני חודשיים, בשיתוף פעולה עם המשפחתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד