גן לבן שלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן לבן שלוש
    יניב
    09/03/2009

שלום רב, המקרה כזה, אחי הקטן בן שלוש, הלך לגן ילדים לפני כשנה, אך חלה שם מס' פעמים וההורים שלי הוציאו אותו משם, לפני כחודש הוא הלך לגן ילדים נוסף וגם שם חלה, וההורים שלי שוב הוציאו אותו, שאלתי היא כזו, האם זה כה קריטי לילד בגילו להיות בגן ילדים, על מנת שתהיה לו אינטרקציה רבה עם בני גילו?, ומה עדיף אם כן שהילד יחזור הביתה חולה כל כמה ימים או שבריאותו הנפשית (במידה וחברת ילדים בגילו חשובה) מחייבת שילך לגן ילדים , גם אם זה אומר שיחזור חולה?, ולחידוד השאלה, כמה שעות אם כן יש לילד בגילו לבלות בחברת ילדים אחרים? בתודה מראש, יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן לבן שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן ילדים- כן או לא?

נעמה סבג שמש
    10/03/2009

יניב שלום,

חברת ילדים בגיל 3 מאד חשובה להתפתחותו של הילד. בגיל זה זה כבר צורך בסיסי.

אני מבינה את הוריך, אך המחלות הינן תופעה מוכרת בכל התאקלמות במסגרת חברתית. גם עוד שנה העניין יחזור על עצמו, ומה אז?
    הגוף צריך להתחסן, ולא ילמד לעשות כן עד אשר יחווה את המחלות.

גם אני לא בעד הכנסת ילד למסגרת בגיל צעיר, גם בשל העדפתי טיפול אישי וגם בשל המחלות. אך גיל 3 שלוש הוא גיל בו הילד זקוק לחברה. גם נושא הכניסה והיציאה מהגן יכול להקשות עליו בהמשך. זה מבלבל ומתסכל.

עשו חושבים וקבלו החלטה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו