התנהגות חריגה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות חריגה
    ענבל
    11/03/2009

שלום שמי ענבל ואני גרושה למעלה מארבע שנים .יש לי שני ילדים בגילאים ארבע וחצי ושבע וחצי אופק היא בת שבע וחצי ולאחרונה חל שינו משמעותי בהתנהגות שלה , היא בוכה מכל דבר צורחת צרחות, שקשה לעמוד בהם מדברת בחוצפה ,לא מקשיבה וכל זה קורה רק בבית . בבית הספר היא ילדה מקסימה ,חכמה , חרוצה . אופק היא ילדה שמקבלת הכל כמובן עד גבול מסויים , לא חסר לה כלום לא חום ואהבה , לא חומריות ולמרות הכל עדיין יש שינוי משמעותי . מזה כארבעה חודשים יש לי בן זוג שמגיע אליי הביתה רק בשעות שהיא כבר ישנה , המפגשים איתו מאוד נעימים גם לה וגם להראל ביחוד שיש לו ילד בגיל שלו . האם התנהגות זו נובעת מזה שיש לי בן זוג למרות ששום דבר מבחינתה לא הישתנה ? מעבר לזה אופק היא ילדה היסטרית שנלחצת ובוכה מכל דבר היא מאוד אובססבית אליי לפעמים אני מרגישה שהיא מנסה לקחת את תפקיד האמא במקומי ולנסות לחנך אותי ולא אני אותה . קבעתי לה תור לייעוץ אצל פסכילוג לילדים בעוד שבועיים אני אשמח לקבל את חוות דעת נוספת . תודה ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות חריגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג חדש

זהורית אסולין שמחון
    14/03/2009

הכנסת בן זוג חדש לבית אינו עניין של מה בכך, ייתכן מאד שהיא אוהבת אותו ונוח לה איתו אך עדיין זוהי שבירה סופית של פנטזיה שהוריה יחזרו להיות יחד, אולי גם קנאה שמישהו אחר תפס מקום בחיים שלך והיא קצת מרגישה מאויימת. ייתכן שאינה מנסה לחנך אותך אלא דווקא לספר לך מה קשה לה והאיך היא זקוקה לעזרתך. אני מקווה שהפגישה אצל הפסיכולוג יעזרו לך ולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו